Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

SofiaElla

klapo, hlavne tým, že vždy sa všetko točilo okolo mňa. Nevravím, že násilne, ale určitým spôsobom som bola veľmi dominantná a neprihliadala som na želania a emócie iných. Vo vzťahoch zas v tom, že asi nikoho z mojich bývalých som naozaj nespoznala, nezaujímala som sa o ich pocity, potreby, hodnoty. To nebolo dobré, tak to dnes vidím ja.

Andy_Ruiz

Sofia stracam sa v tebe, na jednej strane tvrdis ze co mam za hodnoty ked mam na 1 mieste konicky kamosov a nemam za ciel si zalozit rodinu a teraz napises ze si rada ze nie si zavisla na muzovi ze bez neho to v pohode zvladnes co je vlastne to iste len inym stylom napisane.

Medea7

Dobre Sofia Ella ale v živote si nikdy nemôžeš byt ničím istá. Nevieš koho môžeš stretnúť ani to do akej hĺbky sa zamilujes. Jasne každá si chceme dávať pozor a kričať toto nás nezlomi. Lenze nevieš. Teraz pôsobís dosť sebavedomo a isto ale nevieš.

ozoon

Zenu nemusis nicim zaujat , musis iba dodrziavat 2 zakony,
Zakon 1 Zena ma vzdy pravdu.
Zakon 2 Ked zena nema pravdu, riadime sa zakonom 1 .

SofiaElla

Ja osobne som zmenila veľmi radikálne priority. Nie z dôvodu, že ma "pekní" sklamali, ale z dôvodu, že ma to prestalo napĺňať. Ale trvalo to aj u mňa roky, takže, trochu pochopenia treba mať.
Ja som dosť pekná (nepíšem to z dôvodu vystatovania, ale aby si vedel, kde sa asi hýbem), vždy mali chlapi o mňa extrémny záujem. Myslím, že naozaj ako pekná žena, dosť som si prešla sebareflexiou. Snáď až od namyslenosti cez nedostatok ženských kamarátiek (žiarlili na mňa), cez majetnícke a žiarlivostné vzťahy, problémy v rodine atď a tak.. Zažila som toho kopu. Moje (už po tejto sebareflexii) kamošky by povedali, že som sa veľmi zmenila. Ale tak to chodí. Ale viem, že stále tam - niekde v tom mojom povrchnom ja- je ten môj malý "ješitný čertík", ktorý ma láka na všetko, ale ja jeho všetko nechcem. Idem za tým, čo chcem ja ako osobnosť, nie ako výstavná bábika. Napríklad som veľmi vďačná môjmu otcovi, ktorý mi neustále opakoval, že som natoľko jedinečná, že nikdy nebudem závislá na mužovi. Tak to aj je. Preto som aj dosť "háklivá" na poznámky, že ženy si hľadajú mužov pre peniaze. Ani ja nemám vo všetkom jasno, ale snažím sa a idem ďalej, lebo tak je to najlepšie.

klapo

Vzdy ma zaujimalo , co si zeny predstavuju pod "budovanim vztahu". Ci kupuju potajomky nejake tehly, alebo skridly, alebo hadzete do miesacky vrecia cementu. Bud je vam s niekym dobre a ste s nim a doplnujete sa, alebo sa necitite dobre a nie ste. Co na tom potrebujete budovat?

Medea7

dobre už ale ty si ešte mladucky pokiaľ si dobre pamätám na to aby si rozumel ženám. Ale ver ze každá je iná a chce niečo iné. A chodíš do školy tak tam ich môžeš spoznávať, alebo potom si videl niečo čo sa ti nepáčilo alebo možno ti na tlačili do hlavy zle názory, hovorím možno. Ale poviem Ti názor je jedna vec a skutočnosť druhá. Dôjdeš na to uvidíš to chce len čas.