Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

SofiaElla

Andy, to asi bolo hodne blbé od nej. Ale som rada, že si to dal zo seba von.
Ja nie som žiadny lekár cez pocity a psychiku, ale niekedy je omnoho lepšia takáto konverzácia ako "útoky, lekári a lieky". Možno by si mi o tom mohol napísať aj viac, ak chceš.

Medea7

Sofia Ella pomáhať sa dá len do tej miery pokiaľ pochopíme problém a prežívanie toho druhého. Lenze aj tak si človek urobí podľa seba a jednoducho ani ty ani ja tým mužom tie ženy nevieme dat alebo to co im chýba. Placu lebo hľadajú riešenie a každý máme iný uhol pohľadu na vec. Ty by si povedala tu a tu robíš chybu, ja by som povedala ze tu je chyba.

Andy_Ruiz

Sofia ale ja nechcem od nikoho podporu , ja sa tym vobec netrapim, asi som bol zamilovany do jednej zeny a ano bolto silny pocit mravcenie v bruchu stale som na nu myslel, a ona akurat strasne ma zhodila pred vela ludmi ako vypadam ze ci sa vidim v zrkadle, mne to absolutne nic nerobilo smial som sa natom, a su veci ktore u mna osobne su strasne o dost silnejsie ako bolo to zamilovanie, ale uprimne fakt o dost.

Medea7

Andy Ruiz ale podľa mňa ľudia vždy chcú to co nemajú alebo co im chýba, to je normálne no a potom sa trápia. Užívaj si keď Ti niečo chýba to je podľa mňa asi nemožné.

SofiaElla

Viem a chápem, Andy, lenže ja ťa v tom nepodporím. Pre mňa je zamilovanosť zatiaľ ten najkrajší pocit. Druhý najkrajší je pomôcť niekomu alebo niečomu bezbrannému (tým nemyslím plačkov, ale prírodu, zvieratá, rastliny)

Andy_Ruiz

Sofia ja zase na fore sa snazim podporit chlapov co su zdrveni ze ich nikto nechce a ja viem presne ako sa citia , a proste pisem pravdu ze nie vzdy vsetko dobre dopadne a vela ludi nestretne toho praveho tak treba mysliet aj na ine veci a uzivat si zivot a nie sa lutovat trapit ze nevysla ta vec ako je vztah.

Medea7

dobre už ja fakt neviem ako to je teraz nechodím medzi ľuďmi absolútne sa v nich nevyznám, lebo zväčša som doma a hlava ma niekedy boli. Takže kto je akí to fakt neviem, ale hľadám v ľuďoch to dobre. Ale reálne viem ze to tak není ani to tak nefunguje.

SofiaElla

Andy, chápem, že sa strácaš. Ja som tu na tomto fóre totiž nikdy neprezentovala svoj "osobný a skutočný postoj mňa ku vzťahu", lež tu podporujem všeobecný postoj ku vzťahom. Všeobecný je ten (teda zatiaľ aj vedecky dokázaný, že kto je v manželstve (vzťahu), žije dlhší a šťastnejší život. Myslím, že môj osobný názor na to by nemal mať vplyv, preto ho ani neprezentujem na tomto fóre.

Medea7

Viem čo asi chce to co som chcela ja byt nezávislá na mužovi. A o všetkom rozhodovať sama. Ja som tiež chcela iné a život mi povedal tak takto to nebude. A co môžem, len sa s tým zmieriť.