Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

SofiaElla

Andy, podľa mňa si napísal blbosť. Tak ako u muža, tak aj u ženy záleží hlavne na jej vyspelosti. Jasné, že pekní ľudia sú hneď sympatickí a majú to o dosť ľahšie v mnohých smeroch v živote, ale nie je to pravidlo pre úspešný a fungujúci vzťah. Ja som sa naposledy zamilovala do muža, ktorý sa ani náhodou neradí medzi pekných, ale získal si ma práve tým, čo sú pre mňa hodnoty. Ak by mi niekto pred 10timi rokmi ukázal jeho fotku a povedal - ty sa doňho raz zamiluješ, tak by som ho vysmiala. Ľudia proste dospievajú a menia svoje priority.

ehm

ballnika, to si trochu nerozumieme. Za prvé, nepovažujem sa za dokonalého a už vôbec nie poloboha, každý človek má svoje chyby, ja nie som výnimkou a som si svojich nedostatkov vedomý. Ale za moje silné stránky považujem a zvyknú to na mne vyzdvihovať aj iní, že som inteligentný, rozhľadený a so zmyslom pre humor. A to je to, čo tu viaceré ženy uviedli ako dominantné kritérium pri voľbe partnera, tak poukazujem, že to zjavne nie je (len) o tom.
SofiaElla ja chápem aj tvoj postoj. Len potom nech niektoré netvrdia, že to všetko nie je o sexuálnej príťažlivosti. A otázkou je, kde tie emočne a vzťahovo vyspelejšie ženy nájsť, resp. ako rozlíšiť, ktorá žena takou je. Zaujímal som sa napr. aj o ženu, ktorá dovtedy tvrdila, že hľadá súzvuk duší a pri tom navonok pôsobí, povedal by som, až sexuálne chladne a to aj v spoločnosti svojho súčasného snúbenca, keďže som s ňou dodnes v kontakte. Ale aj tak to všetko stroskotalo na tej chémii, resp. mojej výške.

Andy_Ruiz

V skratke pri vztahu kazdej zeny a asi aj muzovi zalezi na vzhlade, niekomu menej niekomu maximalne ale vzdy ked chce clovek zaujat opacne pohlavie prve je vzhlad proste je to tak. Napr nehovorim ze ked zenu chce 100 chlapov vyberie si toho najpeknejsieho , potom vybera uz podla ostatnych veci.

ballnika

@ehm
skus si precitat ako pises. TY uplne dokonaly, inteligentny a neviem aky a oslovujes priemerne zeny. ked im to davas takto pocitit ze ty si poloboh a ony priemerne chuderky tak sa ani necuduj, ze to zostava pri kamaratstve. kazda zena chce byt pre chlapa ta ,,vynimocna " a nie priemer pre zufalca, ze ked uz neni nic ine staci ti aj taka.

SofiaElla

ehm, neviem to objektívne posúdiť, priznám sa. Ako som spomínala toho môjho kamaráta, viem, že ma mal veľmi rád a bol by neskutočne ideálny partner. Lenže na druhej strane - mám sa ja vzdať pôžitku zo sexu? Lebo ma nepriťahuje, skôr či neskôr by to skončilo ako súrodenecké spolunažívanie. Viem, že sex nie je viac ako súhra dvoch ľudí, ale ja to beriem tak, že ak si s ním strašne dobre rozumiem, ale sex s ním nechcem, tak to je priateľstvo. Zas, aby som ti nebrala nádeje, ja som bola dosť sexuálne "orientovaná" (teda chémia tam musí byť), ale, myslím, že ty by si mohol mať práve šancu u "emočne a vzťahovo vyspelejšej" ženy, pre ktorú, ale sex a príťažlivosť nie sú až tak podstatné.
Mnohokrát je problém aj v tom, že ľudia si hľadajú "nesprávne vzťahové typy k sebe", zamysli sa aj nad tým.

ehm

SofiaElla, úprimne, nie je to ale od žien povrchné, že kvôli výške, čo je asi jediná vec, ktorú človek objektívne nemôže nijak ovplyvniť, je muž ako ja odsúdený byť pravdepodobne celý život sám? Pritom do prípadnej partnerky by som vložil všetko svoje úsilie, aby som bol pre ňu tým najlepším možným partnerom. Ale to je pre každú druhoradé.

SofiaElla

ehm, u mňa osobne muži inteligentní, sčítaní atď, majú oveľa väčšiu šancu ako nejaký krásavec, nebodaj ešte s nejakými svalmi, ktorý by bol úplne vymletý.
Pravda však je, že som sa nenarodila vzťahovo a citovo vyspelá, tie priority, čo ma u muža zaujme, sa, samozrejme, vekom menili.
Na základnej to prišlo spontánne, na strednej som sa "zaľubovala" do výzoru, po dvadsiatke ma očarovali chlapi spoločenskí a zábavní a teraz po tridsiatke ma už oslovuje presne to, čo som napísala na začiatku, resp., čo ty máš v príspevku.
U teba môže byť problém tá výška, tiež mám takého priateľa, neskutočne ho mám rada, ale asi práve kvôli tej svojej výške (nížke), ma ako muž nepriťahuje. Jednoducho s tým nedokážem nič robiť, tak to je.

ehm

Je úplne smiešne, ako sa tu ženy tvária, že im ide hlavne o to, aby bol muž inteligentný, sčítaný, usmievavý a pod. Pritom si určite ani jedna nevybrala svojho partnera na základe týchto kritérií. Sám som dostatočne inteligentný, mám široký rozhľad, som výborný diskutér, mám záujmy, zmysel pre humor a pritom som za mesiac 30-ročný panic. A nie, nie je to tým, že som nikdy žiadnu neoslovil, práveže ich bolo celkom dosť a nikdy som si nevyberal žiadne zmachlené umeliny či zlatokopky, ale priemerné prirodzené ženy. A vždy moja snaha skončila na tom, že som nízky, neatraktívny či milý, nevýrazný typ. A to, že som inteligentný či so zmyslom pre humor síce ženy zaujalo, ale vždy len natoľko, že sa chceli so mnou kamarátiť. Lebo vraj ako kamarát som najsuper. Ale to je tak všetko. Takže mám plno kamošiek, ale frajerku som nikdy nemal. Takže milé ženy, radšej tu autora témy neoblbujte a mu na rovinu povedzte, že jeho šance nájsť niekoho sú viac než malé

ballnika

ahoj napriklad mne sa takyto a typicki instagramovi chlapi vobec nepacia pride mi to zenstile nech ma akekolvek svaly a kerky. to trapne fotenie sa pred zrkadlom, selfiecka a vyspulene pery no des, nepoviem ked ma normalny profil.
vzdy ma zaujali chlapi, ktori su dobri, vazia si zeny, vedia sa slusne spravat.
naopak nenavidim lenivost, nech ma akykolvek plat len nech neni vyzirka, vulgarnost a sedliacke spravanie, sexisticke reci a narazky na ine zeny - zena chce citit ze si tu len pre nu, a ak mas rad turistiku tak je to vyhoda urcite poznas vela krasnych miest kam ju mozes zobrat.
inak je dokazane ze vacsina ludi je single len pre to, ze si hladaju lepsiu partiu ako su oni sami. skaredy chlap krasnu zenu, zena bez penazi - bohateho atd takze skus aj ty znizit naroky a hladat seberovnu