Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

Andy_Ruiz

Sofia menia priority zeny lebo ich ti pekni sklamu ako napr aj tvoj pripad a potom im je dobry aj ten skaredy lebo urobi vsetko pre ne? Tak to mam chapat?

SofiaElla

dobreuz, teba chválim za veľký pokrok, že si konečne nezovšeobecňoval všetko na všetky ženy (ako si to mal vo zvyku), konkrétne tu: A s dievčaťom čo... Dôjdu témy (ktoré by som musel samozrejme vymýšľať iba ja) a bude trápne ticho. Česť výnimkám samozrejme, aby som nekrivdil nikomu.
Je totiž nechutné, keď globálne útočíš na každú ženu. Nečuduj sa potom, že tu začínaš pripomínať klon toho najneschopnejšieho a najzamindrákovanejšieho jedinca, ktorý sa tu vyskytol.
Andy, tebe som cestu doslova vypísmenkovala. Každý človek si musí určiť svoje životné priority. Chcem však podotknúť, že priority sa naozaj menia. Aj u žien. Tie, ktorá ťa včera nechceli, zajtra ťa chcieť môžu. Ak si však kladieš za životné priority koníčky a hobby, tak ti asi ťažko ostane perspektíva na budovanie vzťahu a rodiny.

Andy_Ruiz

Sofia ale ved ja sa vobec nestazujem :D vsak od zaciatku pisem ze mne je vynikajuco takto, ja som tu reagoval na temu ze cim zaujat a pisem pravdu ze chalan ak nie je pekny a nejaku slecnu sa zaujimaju aj pekni chalani tak nema moc sanci alebo skoro ziadnu sancu . Ako som ja hovoril mam cas vyplneny roznymi konickami a marnit si dolezity cas nasilu sa vtieranim nejakej zene aby mi potom povedala ze nie tak to nie je pre mna.

SofiaElla

Andy, zbabelosť a výhovorky ti nepomôžu nikdy a nikde v živote. Ja som na základke chodila iba s chalanmi na futbal, na baskete som im robila rozhodcu, cez víkendy som s nimi preliezala plot. A to len z dôvodu, lebo som tam išla po jednom konkrétnom chlapcovi a neskôr bol on môj prvý v sexe a mali sme takmer 3 ročný vzťah. Keď toto dokázala baba na základnej, tak, hádam, dokáže urobiť niečo aj dospelý mužský jedinec. Ak nie, tak sa nesťažuj.

Andy_Ruiz

Sofia ja nemam ani jednu kamaratku ,nejde o to ze sa hanbim alebo nerozumiem si zo zenami, ale proste moje zaujmy konicky su cisto chlapske v cistom chlapskom kolektive a urcite si nebudem hladat nasilu kamaratku len tak nasilu lebo je zena, sa bavim s kym si mam co povedat.

SofiaElla

Andy - riešenie je - mať kamarátky a kamarátky a znova kamarátky. Porozumieš ženám a kamarátky majú vždy nejaké kamarátky. Kamarátky povrchné, kamarátky vyspelé, ale riešenie je, - interakcia muža a ženy a to v kamarátstve.

Andy_Ruiz

dobreuz je to pravda, hlavne v prvom rade to je o vzhlade, ale aby to nevyznelo ze som zaujaty voci zenam aj chlapom zalezi v prvom rade na vzhlade, tazko najdes pekneho chlapa so skaredou