Čím zaujať ženu

Príspevok v téme: Čím zaujať ženu
Nezaujimavy123

Ahojte,

čím môže v dnešnej dobe plnej potetovaných, svalnatých alfa samcov a ľudí čo žijú svoje životy online na instagrame, zaujať ničím nezaujímavý chalan s priemerným výzorom (čo mu bolo už viacero krát povedané) a príjmom ženu ?
Instagram nemám a nechcem, žiadne svoje fotky dávať na internet nebudem, to už je prvá indikácia pre ženy že som "out"...
Krásy mi tiež mohlo byť viac nadelené a záľuby ktoré mam (napr. knihy) v dnešnom svete nikoho nezaujímajú..
Ako to vidíte vy ?

Andy_Ruiz

Sofia tema je ale ako zaujat zenu a ako ta zaujme skaredy ked ta pozve na kavu 20 peknych ? Aku ma sancu ten skaredy? Ty na zaciatku nemas sance vediet jeho povahove vlastnosti atd.

matrs

Ja mám škaredý xicht. S tým asi veľa nespravím. Kebyže si vypracujem telo, budem mať u žien šancu? Alebo ma môj škaredý xicht diskvalifikuje natoľko, že mi nepomôže ani vymakané telo? Pýtam sa preto, aby som vedel či sa vôbec oplatí námaha vložená do cvičenia.

SofiaElla

Andy, neviem, o čo ti ide, ale ja som vtedy svojho dlhoročného "celkom príťažlivého a podľa mňa a iných žien dobre vyzerajúceho priateľa" nechala a začala som si s tým "nie veľmi atraktívnym mužom". Ten "nie veľmi atraktívny muž" však nebol príčinou rozchodu, bol len dôsledkom nefunkčnosti vzťahu s pekným a dobre zarábajúcim chlapom, ktorý ale ani zďaleka nemal po hodnotovej stránke na toho "bežne vyzerajúceho". ;). Aby nedošlo zas k pochybnostiam, obaja sme s tým "pekným" dobre zarábali a samozrejme, domácnosť som ťahala ja, lebo môjho "pekného" nikdy nenapadlo, že by mal prispieť na stravu a drogériu.

Andy_Ruiz

Sofia je to pekne co pises, ale aj pekni muzi su vzdelani rozhladeni a keby si sa rozhodovala medzi tym co pises a nejakym peknym muzom co je len o trochu menej vzdelany tak ten "skaredy" je uplne bez sance.

SofiaElla

Andy, vzhľadom na to, že som s tým mužom niečo mala, nechcela som použiť tak expresívne slovo ako "škaredý". Nemám tabuľku na značkovanie "škaredých, menej škaredých, pekných a viac pekných ľudí" ;). Pre mňa - do tváre by ma v živote neoslovil a asi by neoslovil mnohé ženy (dúfam, že si pochopil). Ja som sa doňho zaľúbila, až keď som ho začala spoznávať - keď so mnou strávil nejaký čas. Hoci dnes nie sme spolu, doteraz si ho veľmi vážim a pokladám ho za veľmi dobrého človeka (a nie je to ten môj nízky kamarát - len na margo môjho iného príspevku).

Andy_Ruiz

Sofia preco blbost? Vsak sama pises ze sa neradi medzi peknych , ale nebol proste skaredy. Proste skaredy muz moze byt hociako inteligentny vtipny je skoro bez sance, na kamaratsky vztah so zenou to samozrejme neni problem vzhlad.

ehm

ballnika a tú priemernosť žien som myslel tak, že to nie sú žiadne umelé krásavice, za ktorými sa niektorí chlapi idú zadusiť, ale obyčajné prirodzené slečny, ktoré sa samozrejme mne páčili a ich krásu či v danom čase výnimočnosť pre mňa som im dával jasne najavo :)