Ahojte, už dlhšie mávam bolesti hlavy a neviem z čoho to je. Nechce sa mi to riešiť zbytočne, ale už ma to začína štvať. Pozerala som aj neurológiu v Košiciach www.procare.sk bol tam niekto? Oplatí sa ísť alebo skúsiť ešte niečo iné?
Dlhodobé bolesti hlavy a tlak – čo vám pomohlo?
20 kapsuli za 39 eur. Tak to asi nie. Diky :-D
to vôbec nepoznám, to je niečo čo sa užíva dlhodobo alebo ako? a na predpis?
Okrem bežných liekov od bolesti, ktoré len potlačia príznak na pár hodín, sa treba určite zamerať na samotné cievy. Aj ja som mala dlho tlak v spánkoch a pocit ťažoby. Neurologička mi odporučila doplniť niečo na cievny tónus. Kúpila som si TENUROL — páči sa mi tá synergia: L-arginín uvoľňuje cievy a resveratrol s olivou ich chránia pred oxidatívnym stresom. Bolesť ani tlak sa už nevracajú, cítim sa oveľa lepšie a sviežejšie!
Nemusíme teraz hľadať všetky možné bolesti :-D Tých by bolo. A len by sme si ich privolali.
urcite to netreba brat na lahku vahu. moze byt za tym nieco vaznejsie. jedno vysetrenie moze toho vela ukazat. dovtedy odporucam cetalgen. u mna top jedna v takychto pripadoch. ono to moze zase chvilu trvat, kym dostanes termin u odbornika.
Ak ťa bolesti hlavy trápia už dlhšie, určite by som to neodkladal. Neurológia môže pomôcť zistiť, či za tým nie je niečo konkrétne, a aspoň budeš mať pokoj, keď budeš vedieť, na čom si. Skús si zatiaľ všímať, kedy sa bolesti objavujú a čo ich zhoršuje alebo zmierňuje. Snáď sa čoskoro príde na príčinu a bude lepšie. spin-mama.cz
Jasná vec. Vybrať blistre z krabičky a odovzdať len tie.
U nas sa este take nestalo, ze by ostali nejake lieky, ktore by uz boli stare alebo nevhodne na uzivanie. Takze nemam s tym skusenost, ale asi by som to teda zaniesla do lekarne. Tak by sa to malo robit.
Caute. Mne tak napadlo, ze ci vzdy stihne pred uplynutim expiracie vyuzivat vsetky tabletky. Akoze taketo bezne od bolesti. Ako to pripadne riesite? Normalne vratite do lekarne?
Ale ja mam proste svoj, ktory mam osvedceny a nebudem teraz skusat kazdy jeden, ktory zbadam v reklame niekde.