Ahojte, už dlhšie mávam bolesti hlavy a neviem z čoho to je. Nechce sa mi to riešiť zbytočne, ale už ma to začína štvať. Pozerala som aj neurológiu v Košiciach www.procare.sk bol tam niekto? Oplatí sa ísť alebo skúsiť ešte niečo iné?
Dlhodobé bolesti hlavy a tlak – čo vám pomohlo?
U nas sa este take nestalo, ze by ostali nejake lieky, ktore by uz boli stare alebo nevhodne na uzivanie. Takze nemam s tym skusenost, ale asi by som to teda zaniesla do lekarne. Tak by sa to malo robit.
Caute. Mne tak napadlo, ze ci vzdy stihne pred uplynutim expiracie vyuzivat vsetky tabletky. Akoze taketo bezne od bolesti. Ako to pripadne riesite? Normalne vratite do lekarne?
Ale ja mam proste svoj, ktory mam osvedceny a nebudem teraz skusat kazdy jeden, ktory zbadam v reklame niekde.
Nie som si uplne ista, ci toto su prave oblasti, ktore sa daju porovnavat. A zase aj pri liekoch sa to posuva vsetko dopredu a robia a testuju nove a nove.
Tak to ja si predstavujem iný časový údaj, keď povie niekto, že posledne :D Ale však môže byť. Zase keď vyhovuje niečo, tak načo špekulovať. Toto je ešte zvlášť také niečo, že tam sa to nemá ako posúvať dopredu ako pri elektronike napríklad.
To je podľa mňa úplne najviac kombinácia. To potom máš istotu, že ti pomôže ten liek na viacero problémov a nemusíš mať ani kopec škatuliek doma v lekárničke a potom to triediť, lebo uplynie exspirácia, nestihneš využívať a zbytočne sa plytvá. Aj z tohto pohľadu to má výhodu.
Ešte niektoré vedia pôsobiť aj protizápalovo ;)
Ved o to lepsie si myslim. Lepsie, ked vies liek pouzit aj na bolest hlavy, zubov, menstruaciu... A idealne aj na teplotu. Este som nieco vynechala? Haha.
s nim mam dobru skusenost. sice zakazdym len takto na bolest hlavy, ale zevraj funguje pri hocijakej bolesti.
ja to mam dost podobne... neviem vtedy plnohodnotne fungovat... ale kamaratka mi poradila, ze jej najlepsie zaberie a najrychlejsie ulavi od bolesti cetalgen, tak som skusila a u mna to bolo tiez takto... nemam vyskusany zatial viackrat, ale keby nieco, mam ho po ruke :)