Ahojte, už dlhšie mávam bolesti hlavy a neviem z čoho to je. Nechce sa mi to riešiť zbytočne, ale už ma to začína štvať. Pozerala som aj neurológiu v Košiciach www.procare.sk bol tam niekto? Oplatí sa ísť alebo skúsiť ešte niečo iné?
Dlhodobé bolesti hlavy a tlak – čo vám pomohlo?
Ešte niektoré vedia pôsobiť aj protizápalovo ;)
Ved o to lepsie si myslim. Lepsie, ked vies liek pouzit aj na bolest hlavy, zubov, menstruaciu... A idealne aj na teplotu. Este som nieco vynechala? Haha.
s nim mam dobru skusenost. sice zakazdym len takto na bolest hlavy, ale zevraj funguje pri hocijakej bolesti.
ja to mam dost podobne... neviem vtedy plnohodnotne fungovat... ale kamaratka mi poradila, ze jej najlepsie zaberie a najrychlejsie ulavi od bolesti cetalgen, tak som skusila a u mna to bolo tiez takto... nemam vyskusany zatial viackrat, ale keby nieco, mam ho po ruke :)
Prosim a od bolesti vam ako rychlo vedia lieky zaucinkovat? U mna niet horsej bolesti ako bolest hlavy. A to som si uz zazila toho viacej.
No paráda. Tak si môžeš nechať doma v lekárničke do zásoby. To vieš využiť hocikedy pri nejakej bolesti :-)
super, ďakujem za reakcie. nejak mi nenapadlo skôr napísať, ale ja som si ho kúpila a aj odskúšala už viackrát. a super akože. zabral hneď. nemusela som si dávať ani dve tabletky.
To sa ani neodporúča pri žiadnych liekoch. A tie ktoré sa majú užívať dlhodobo, tak tie sú vždy na predpis. Určite tam nepatria lieky od bolesti.
Ale to neberies, ze nejak pravidelne, ci? Akoze tak myslim, ze ci nejake bolesti ta trapia takto dlhodobo.
Čo ti ja viem? Možno aj 5 rokov? Neviem presne, toto si nesledujem. Ale tak preto poslednej píšem, lebo ako som prešla na tento, tak potom som už iné nejak prestala kupovať.