Dlhodobé bolesti hlavy a tlak – čo vám pomohlo?

mijja

Ved o to lepsie si myslim. Lepsie, ked vies liek pouzit aj na bolest hlavy, zubov, menstruaciu... A idealne aj na teplotu. Este som nieco vynechala? Haha.

juraska

ja to mam dost podobne... neviem vtedy plnohodnotne fungovat... ale kamaratka mi poradila, ze jej najlepsie zaberie a najrychlejsie ulavi od bolesti cetalgen, tak som skusila a u mna to bolo tiez takto... nemam vyskusany zatial viackrat, ale keby nieco, mam ho po ruke :)

terminartorvlada

Prosim a od bolesti vam ako rychlo vedia lieky zaucinkovat? U mna niet horsej bolesti ako bolest hlavy. A to som si uz zazila toho viacej.

lichotinka

No paráda. Tak si môžeš nechať doma v lekárničke do zásoby. To vieš využiť hocikedy pri nejakej bolesti :-)

erina24

super, ďakujem za reakcie. nejak mi nenapadlo skôr napísať, ale ja som si ho kúpila a aj odskúšala už viackrát. a super akože. zabral hneď. nemusela som si dávať ani dve tabletky.

lichotinka

To sa ani neodporúča pri žiadnych liekoch. A tie ktoré sa majú užívať dlhodobo, tak tie sú vždy na predpis. Určite tam nepatria lieky od bolesti.

miacha

Čo ti ja viem? Možno aj 5 rokov? Neviem presne, toto si nesledujem. Ale tak preto poslednej píšem, lebo ako som prešla na tento, tak potom som už iné nejak prestala kupovať.