Ahojte, už dlhšie mávam bolesti hlavy a neviem z čoho to je. Nechce sa mi to riešiť zbytočne, ale už ma to začína štvať. Pozerala som aj neurológiu v Košiciach www.procare.sk bol tam niekto? Oplatí sa ísť alebo skúsiť ešte niečo iné?
Dlhodobé bolesti hlavy a tlak – čo vám pomohlo?
Čo ti ja viem? Možno aj 5 rokov? Neviem presne, toto si nesledujem. Ale tak preto poslednej píšem, lebo ako som prešla na tento, tak potom som už iné nejak prestala kupovať.
miacha to je casovo asi kolko, ked hovoris, ze posledne? ja ho poznam uz par rokov a stale dobre zabera. takze len pod pekne v mojich slapajach :D
neviem, ci na neurologiu sa mozes vybrat len tak sama od seba, lebo si nieco na zaklade googlu diagnostikujes.
erina24 Urcite nie je. Ja si ho kupujem uz dlhsiu dobu a nikdy ani na predpis nebol pokial viem.
Podla toho, co som pozerala, tak je volnepredajny, lebo mi vyhodilo, ze sa da objednat aj z netu. A to sa lieky na predpis nedaju.
to je na predpis? nepoznám.
Keď mám ja bolesti hlavy, tak to riešim tým, že si dám niečo od bolesti. Ja proste s bolesťou hlavy fungovať neviem. Posledne som objavila Cetalgen, že je na toto veľmi dobrý. Ale ak to máš ozaj nejaké dlhodobé, tak by nebolo na škodu asi sa s tým zveriť lekárovi.