Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tobi,to mam aj ja!to budu pravdepodobne pozostatky uzkosti:-)docitka,ja uz som to pisala viac krat,ze zo mna bude alkoholik.zistila som,ze poharik cerveneho ma uvolni viac nez balicek caju na nervy:-)
misiak ja beiem trinast dni citalopram a osem dni xanax co mi dal neurolog ale mam pocit ze idem umriet spim nejem fajcim ale asi najradsej bi som sa dala do liehu aby som na to vsetko sabudla ale to nie je asi riesenie ahojki a ludia piste
len niekedy mi pride este taky zvlastny pocit..alebo steklenie v zaludku, ale neni to nic hrozne a hlavne neni to ATAK...
ahoojte..tak ja sa mam tiez lepsie teda mam sa super...TATI som rada,ze aj tebe je uz dobre...a dufam,ze to bude uz len dobre...
ahojte!ako prislo,tak aj odislo:-)ja som opat v poriadku a schopna stretnut sa s priatelom bez akychkolvek problemov!je pravda,ze ked vam je velmi zle,pozitivne myslenie nejak neprichadza do uvahy...mne sa zatial vzdy osvedcila prechadzka po cerstvom vzduchu a ak je mozne vypadnut niekam do prirody.a pomaha mi opakovat si,ze 'nic nemusim' a samozrejme rozpravat sa o tom donekonecna az kym to opat neprejde:-)misiak,posielam ti 'big hug' aby sa ti aspon o trosicku polepsilo!!!
Kachita, moja reč, tvoja reč múdrieme a silnieme:))
a bola bys om rada a možno by nám pomohlo napísať si ako bojujeme, čo sa nám podarilo, poradiť si, čo v ktorej situaciu a ako sme zvládli a urobili. Nebudeme sem nosiť len fňuky,hoci aj to treba, ale aj úsmevy, lebo aj tie treba a viac :))
No veru, mala by som poslat kusok slnka :)))
Ja som bola prekvapena, ako dlho mi trvalo pochopit, ze sa ku mne PP vratila. Ja som normalne jej priznaky nespoznala a uz ma mala v pazuroch.
Ale pravda je, ze vzdy bude len lepsie. Mudrieme, mame viac skusenosti a pozname mrchu kazdy den lepsie.
Kachita a poslal by si nám z toho slniečka, ja ti na oplátku môžem postaviť snehuliaka :))
To, čo nejde teraz, keď ste v nepohode, bude fungovať neskôr, ale fungovať bude.
Moje heslo bolo, keď mi bývalo zle "aj toto prejde ".
Fakt všetko prejde a bude lepšie. Keď dosiahnete dno, odtial sa dá len stúpať a to chcete. Chcete, však?