Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Môže tá úzkosť byť aj z toho,že je všetko ideálne,lebo v živote to tak nebýva,a akosi podvedome tušíš,že sa niečo pokazí.
Chcem sa spýtať mám úzkostnu poruchu a sociálnu fóbiu bol som aj hospitalizovali skoro pol roka a stále mávam Panické ataky niektoré aj veľmi silné a chcel by som sa s niekým porozprávať zoznámiť kto má podobné problémy lebo je pre mňa praktický nemožné niekoho nájsť kto by to trošku chápal Najradšej by som sa zoznámil s njakou ženou ktorá má podobné problémy a mohli by sme si pomôcť navzájom neexistuje nejaké fórum alebo niečo kde by sa dalo písať s takýmito ľuďmi vopred moc ďakujem za radu lebo už neviem čo by sa dalo ešte spraviť aby sa to nejako zlepšilo ?
Podle mého názoru byste určitě měli vyzkoušet Ashwagandha BIO tablety. Obsahují silný extrakt ženšenu, který pomáhá ke zlepšení úzkost, deprese, snížení stresu. Objednávala jsem z této stránky www.stimulant.sk. Při dlouhodobém užívání se mi mnohem zlepšil stav úzkosti. Ashwagandha BIO tablety doporučuji vyzkoušet všem.
Silvinciatko ano je to tazke, ja osobne sa s tym trapim dva roky, posledný polrok navstevujem aj psychologa uci ma ako to prekonat, ale strach mam stale neviem sa ho zbavit, nie je to strach taky ako mas ty ale z infarktu, a dopracovala som sa k nemu po neprijemnej skusenosti kedy mi nan umrela mama v mojom naruci, a snazila som sa z toho dostat sama, a cim viac uzkost trvala tym sa to prepracovalo do fobie, ten strach umocnuju este aj ludia z mojho okolia, ktory umieraju na infarkt. Premyslam nad AD. Ty si neskusala psychologa aby ti pomohol
Ahojte, ako vidím, tak skoro sa toho nezbavím, uz sa toho tak bojím, že sa mi to v tom aute stane, ze sa mi to stane, aj po ceste do prace aj z prace...Mala som uz taketo obdobie, nejak to preslo, len zle je to,, že teraz mam toho viac, vela povinnosti a nejak mi to nejde, neviem sa sustredit, vyhybam sa stretnutiam ked sa da, v obchode mi je uplne zle...mam pocit ze tam odpadnem a ani neviem co kupujem...je to hrozne..a viem co mi to zasa spustilo, stres, hnev v nespravodlivost a to, ze neviem splnit nieco co sa odomna ocakava a ja to neviem ovplyvnit a zozieram sa tym :(
Ja som na tom rovnako, liekov sa bojim a tak trpim, som na rodicaku, ktory mi teraz konci, a tiez neviem co bude, tie stavy su hrozne, tiez si neviem predstavit ako budem v robote fungovat. Takto sa trapim uz dva roky, prvy rok bol strasny uz som sa bala ist von, mala som strach aby sa mi nieco nestalo. Stavy uzkosti mam denno denne, ale zacinam mat fobiu z infarktu, pretoze moje uzkosti sa tocia len okolo srdca, tlaky, pichanie, extrasystoly, busenie. Snazim sa to prekonavat, ale nie vzdy to ide
Ahojte, pridávam sa k vám, bohužiaľ. Mňa by zaujímalo, ako to zvládate v práci a tak, lebo ja už mám čo robiť, som na to sama a stupňuje sa to v poslednom čase (lieky neberiem, 3 roky naspäť mi psychiatrička dala Lexaurin, ktorý mi odvtedy úspešne leží v skrini). Poznám príčinu, prečo toto zažívam... bohužiaľ bola som naivná a hlúpa a teraz za to platím, ale nájde sa toho viac :(
Takže, ako to dávate v práci? Ako fungujete? Ako sa dá takto fungovať nedajbože celý život?
Ja som napríklad dosť schudla a všetci sa ma v robote vypytujú a už je mi to nepríjemné. Dosť často sa musím prinútiť niečo zjesť. Niekedy je lepšie, ale teraz v poslednej dobe už dlhšie je to takto, plus problémy so spánkom, tras, dnes som myslela, že sa neudržím a budem vracať...
Inak, držím palce všetkým, držte sa!
Tvoje príznaky presne sedia na panicku poruchu. Je to casta choroba ma ju cez 3% ludi. Lieci sa z dlhodobeho hladiska antidepresívami. Neurol na nu vzdy zaberie, ale je navykovy, a preto nemôže sluzit ako dlhodoba liecba.
Panická porucha sa ale dá aj vyliecit zmenou myslenia. Uzkostnych stavov sa da v priebehu sekundy zbavit zmenou myslenia, zamestnaním mozgu na nieco ine než uzkost.
Pomáha aj studena voda na tvár, alebo také preplesknutie po tvári. Mozog zareaguje na podnet (studená voda, preplesknutie ) a prestane sa zameriavať na uzkost, a je po úzkosti.