nepravidelny spanok ale aj malo spanku organizmu ublizuje viac, ako si vieme predstavit.
Nepravidelný spánok zvyšuje nebezpečenstvo vzniku depresie, ukazuje nový výskum
Tam asi ani tak nejde o pravidelnosť ako o kvalitu toho spánku...
Here, players can explore trend games across various genres like arcade, driving, action, and puzzle games. trendgames.io
Často sa zameriavame len na kvantitu, ale zabúdame, že pre našu psychiku je rozhodujúca práve kvalita spánku. Keď náš vnútorný rytmus nie je v harmónii, telo zostáva v pohotovostnom režime, čo je živná pôda pre úzkosti a pocity vyhorenia.
Dôležité je pred spánkom neskrolovať sociálne médiá. Naopak, pomôcť môže napríklad hnedý šum alebo jemná joga: youtu.be
Scientists aren’t just concerned with how many hours you sleep, but also with whether your sleep follows a stable daily rhythm—going to bed and waking up at roughly the same time each day. www.eplfeedback.com.co
Keby som čítala o tom, že nepravidelný spánok môže zvyšovať riziko depresie, asi by mi to ešte viac pripomenulo, aké dôležité je mať v živote rovnováhu. A popri tom by som sa určite pozrela aj na www.konopnafarmaliptov.sk
CBD kvapky, ktoré sa dnes spomínajú v súvislosti s podporou psychickej pohody.
Vedci zdôrazňujú, že dôležitý je nielen počet prespaných hodín, ale aj to, či si človek líha a vstáva pravidelne.