Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

b4rbie

jemine kati to ma mrzi, ja som mala super sestri ja som este nevedela, ze nezvladnem si stiahnut nohavice a uz mi ich tahala dolu sama od seba ked som sla na wc...
a to s tym plastom som mala aj ja, strasna bolest, o tom som vravela, ze chrbat ma bolel viac ako prsia... ja som mala obe tie umele zatahovadla pod lopatkami a tiez mi to vystielali vatou... to mame zato ze sme kost a koza =/

som rada ze si uz doma, najhorsie mas za sebou....

katka33

Baby, berte moju skusenost asi ako naozaj najhorsi scenar...ja stal emyslim, ze keby niet tej vytecenej infuzie, vsetko ide od zaciatku lepsie. Ako Nelina pisala, ze hodinu, dve po opke bolo dobre, ze az potom to zacalo...ja som to takto citila od momentu ked ma prebrali...takze urcite tam mala zahsluhu ta vytecena infuzia.
ale na tu starostlivost, doktor chodil 2 krat denne, prevazoval, pytal sa, ako naozaj na nho nic nemozem povedat. Sestricky...pardon, ale za to ze si platim 63 eur za noc, by som ocakavala apon pochopenie, ked uz starostlivost je striktne zaclenena na podavanie jedla a infuzii...ale presne, ze z par sestier som citila pochopenie, povzbudenie, ale tym ze ja som tam bola 3 noci som ich vystriedala viac a niektore boli naozaj ...no neviem kao to povedat...napr. prvu noc som zazvonila na sesticku,z e by osm potrebovala ist na WC a ona mi odsunula stolik a ze nech sa vam paci...a uz bola na odchode....neviem ako to spraven nazvat...je to len o ludom,takze keby mal sluzbu niekto iny, mozno mam uplne inu skusenost. Musela som ju poprosit, co som ledva rozpravala, ci by mi nemohla pomoct...ako ked vidim niekoho, ze vyzera,ako by presiel parny valec, ze nedokaze ani rozpravat, trasu sa mu od bolesti ruky..par minut po operacii...musi vediet, ze mi ma pomoc, ze nie som schopna s postavit a ist vycurat sama...tak navela mi podoprela chrbat a dala mi tie banky s hadickami do ruky, no kracajte, toto si neste a chodte....mne asi 8 krokov trvalo 5 minut kym som sa tam dosmochtala a pridem na WC a ona mi povie, ze ak by som ju este potrebovala, mam ju znova zavolat a zase chcela odist....mne to bolo tak ponizujuce, proste nepochopitelne, ja nie som zdravotna sestra, ale ked vidim niekoho ze ma problem stat na nohach, ocakaval aby osm ze sa ma opyta, ako mi est emoze pomoct, nie utekat kazdych 10 sekund a ja ju sustavne prosit o nieco, co by malo byt automaticke...ako poprosila som ju ci by mi nestiahla pyzamo a ona sa na mna doslova osopila ( a to neprehanam dievcata) ze ruky mi neopreovali, ze iba prsia, tak nech sa snazim...ako v jednej hla na infuzie ( v lakti zvnutra,ani nie z vrchu dlane) v druhej flasticky s hadickami...a ona mi povie ze sa mam snzit sa ohnut a stiahnut si pyzamo...neviem,stala tam a pozerala sa ako sa pokusam splachnut 5 minut...ako sa pokusam otvorit si vodu a umyt sa....v tej bolesti sa mi chcelo jedine plakat...ako tolko pokory co som zazila prve dve noci...naozaj som cakala ze za plateny vykon a sluzbu budu mat viac profesionalny pristup. Oni za cely den ani neprisli ci som v poriadku, ci nieco nepotrebujem...ako rano mi jedna otvorila okno a zavrela mi ho az druha z poobednej zmeny ked mi prisla dat infuziu...neviem, mozno to pre niekoho je v poriadku, ale pre mna v tych bolestiach a na to, ze im za to platim, absolutne nie. Druhu vecer mi doktor spravil prevaz a neviem co je zo zadu na tej podprde, ale tak po dvoch hodinach som zacal acitit neuveritelnu bolest pri lopatke, ako noz do kosti, hodinu cakam, ci to prejde, potom som zavolala sestricku a poprosila som ju, ci by mi nemohl apovolit, alebo potiahnut tu podprdu, ze ma to tlaci na lopatku. Rozopla mi pyzamo a povedala, ze to mam vsetko ztiahnute, preto ma to boli a ze to tak musi byt. Po dalsich dvoch hodinach to uz bola taka intenzivna, tupa bolest ze mi vystrelovala do celeho pleca. Teraz, zpredu tlak, zo zadu tlak, ja som uz ani netusila, z kadial vsede ta bolest vychadza, zase som ju zavolala, tak mi strcila na plece kusok vaty...trosilinku o polavilo,ale asi stale, neznesitelna bolest...po asi 6 tich hodinach, uprostred noci, som ju zase zavolala, nech so mnou nieco robia, ze to nemozem vydrzat, ze tam musi nieco byt, ze chapem, ze to musi byt stiahnute, ale doteraz to tak nebolelo, ze to je presne jeden boc, co ma tam nieoc tlaci....tak nakoniec odtiahla podprdu a skoro zhykla...mne sa tam nejaka umela hmota dostala pod lopatku a aj ta druha sestricka mi potom uznala, ze no tak to vas musi poriadne boliet, ved to mate ako pelezaninu, uplnu dieru pod lopatkou, co to mate odtalcene,a z sa vam spravil otlak....a stali a rozmyslali co so mnou robit....ja som myslel aze ich zabijem...ako tolko krat ich volam, vzdy ma odbili a po tolkych hodinach utrpenia mi povedia, ze mam dieru a otlak a prelezaninu od nejakeho plastu, co mi presne sadol pod lopatku...no ja nemam slov. PYtala som si lad, lebo mne cela lopatka horela, uplne horuce, bolave, ta bolest bola ako noz do lopatku, nemohla som ani pohnut rukou. Ako ja neviem...aj toto sa nemuselo stat, keby tam bola sestricka, oc mi to hned prvy raz pozrie, povytiahne a podlozi mi tu podprdu...Neviem, ja som velmi zklamana z tych 2-3 sestriciek, ostatne boli fajn. A rano prisla ze ci uz lepsie...tak hovorim, ze na stastie, lebo to uz bolo na hranici unosnosti a ona sa tak usmiala na mna, ze na koho hranici, nasej, ci vasej? AKo ja som za nimi dokonca 2 krat aj prisla koli tomu, aby som ich stale len nevolala...ako uz neviem, naozaj si nemyslim, ze som princezna na hrasku...ale takyto pristup je na zaplakanie. Co by sa mi mali este ospravedlnit, ze ma tak nechali trapit a odbijali ma, tak sa opyta, i som to myslela, ze to bolo na hranici ICH unosnosti.....nemam slov

b4rbie

Baby, co ste po opke, prosim mam otazocku.

Picha ma v rane, alebo rsp. zo spodu prsniku, nie je to strasne bolestive ale sem tam to pichne, uz som volala aj lekarovi, a zajtra mam prist pre istotu...

Mali ste niektorá podobny problem?

zonda

vladka,
presne, pod svalom vraj boli viac, ale co sa rezu tyka, nemyslim, ze sa da jednoznacne povedat, co je bolestivejsie. Hovori sa ze pazuchou, ale dr. Cerven dava prevazne cez pazuchu a vlastne tu tusim ziadna od neho nepisala o takych bolestiach ako Katka alebo ine. Ja mam pazuchou, Adelaide, a nemali sme bolesti. Inak zvlastne, tusim viac bab od dr Trsku ako od Cervena sa stazuje na bolesti, ale hadam je to len nahoda.
Tie gelove nechty musia ist dolu, nemozes mat nijaky lak, takze gel stopercent nie, aj ked kratky necht.

si4si

zajacik
ved ako som uz pisala asi mal zly den alebo co ale fakt je to individualne niekomu sa paci to a niekomu zasa nieco ine

zajacik_006

si4si
inak si ma dosť prekvapila s tým,že sa dr. Trška nepozdával,lebo tu ho dievčatá dosť chvália. No čo už,koľko ľudí,toľko chutí.

Luxury

to co hovoris je zvlastne, hlavne ked to nepotrebujes, ale ja by som sa ho rovno spytala, ze preco si to mysli....

si4si

Luxury
nevyzeral ze by chcel srandovat bol taky vazny a bola som tak osprostena z toho co mi povedal ze som nedokazala zo seba nic vykoktat :))) ale asi mal le zly den pretoze vsetky baby su spokojne