Problemy s chrbticou - batoh

Príspevok v téme: Problemy s chrbticou - batoh
Lenka98

ahojte riesim teraz jednu vec co mi vrta hlavou lebo mam problemy s chrbticou a ked sa na to spatne pozriem tak to zacalo uz na skole tazka taska zle nosenie a clovek to vtedy neriesi

teraz ide dcera do skoly a nechcem aby dopadla rovnako lenze cim viac o tom citam tym vacsi chaos mam v tom ergonomia chrbat popruhy kazdy pise nieco ine a neviem co je fakt dolezite a co len marketing

ma to realny vplyv na chrbticu alebo je to skor o tom ako to dieta nosi mate niekto skusenost alebo ste to riesili podobne

len pre predstavu som pozerala aj toto keby to niekto poznal www.topgal.sk :) ???

klaudusinka

- jasné, ťažká školská taška je veľký problém a môže to ovplyvniť celé tvoje následné fungovanie.

zabkiara

rozhodne to vplyv na chrbticu ma, som na tom obdobne ako ty, ale mne to zacalo uz na skole. nie je to ale jedina vec, co to ovplyvnuje.

mauricebyers

The game Geometry Dash Lite is challenging and addicting because if the player crashes, the level begins from the beginning. The rhythm-based gameplay of Geometry Dash Lite is one of its most significant aspects.
geometrylite22.io