ono to je tak...oni vlastne nie su jeho sestricky, on ma asi zmluvu s tym snopom a "lozko" . Na operacek tie sestricky co s nimi operoval mali uplne iny pristup, takteiz dr. Valachovka, anesteziologicka...uzasna zena, hladkala ma tam, ropravala sa s mnou pred operaciou, aby som tam len tak necakala na posteli, kym pripravia operacku....ako keby robil na svojej klinike a sestricky boli "jeho" urcite by is to ani nedovolili a on by mal za ne zodpovednost. Jedno musim,povedat, ze pozitivum je, ze naozaj pocas velym 3 dni mi davali infuzie do zili...ja by som ten ibalgin ani neprehltla, 2 dni som nic nezjedla co mi bolo zle od bolesti, anestezia- ani neviem ze som v nejakej bola, vobec mi nebolo zle..mna len ta bolest tak ochromila, ze sa mi nedalo ani jest, len som pila caj. Tak toto tam vyzdvihujem, aj to ze mozes ostat kym ti zdravotny stav nedovoli odist ( ak si zaplatis samozrejme) lebo ako niektore ze idu na druhy den domov....dievcata v mojom pripade uplne mission impossible! Ja som mala co robit dnes, na 4ty den.
Tak to je plus a pri vsetkych zazitkoch co som mala, izby na urovni, zachod na izbe, cisto, dobre postele...no keby niet tych preslapov, naozja nemozem nic povedat. Aj ked mi isiel robit prevaz, musel prosit niekoho aby mu isel odomknut dvere...proste tie sestricky maju svojich pacientov z ortopedie, urcite maju vela roboty...a ako mi ja hovorila, musime inst na vizitu "nasich" pacientov...takze skor organizacny pristup tam hra ulohu..managment a sposob, akym maju medzi sebou zmluvu. Ale hovorim, keby niet tych 2-3 odmeranych sestier a naslednych problemov, nemozem povedat nic. Na jednu som doktorke isla aj osobne povedat, ze bola vynimocne mila a ochotna a ako mi aj ona povedala, take by mali byt vsetky. estazovala sa som na tie ostatne, lebo ked po ich chybe "sranduje" uz to uz bolo na ICH hranici unostnosti tak co by som sa tam dohadala...a naozaj som rada ze dycham a vobec nemam zaujem sa v tomto stave dohadovat s takymi ludmi. A ja som typ co ma taketo veci hrozne vytacaju a vsade sa hadam koli pristupe ludi, ci na poste, ked si vybavuje svoj mobil a ja musim mam cakat..ci v obchode ak je treba, ze sa moja cela rodina za mna az hambi...a sami viete ako som sa tu pohorsovala nad "zakaznickym servisom" niektorych ludi a klinik...a teraz som to dostala v plnej krase. ale naozaj v tomto stave nemam sil nieco argumentovat.
Silvik...zdaju sami zatial ako som uz pisala ako dve pyramidy, len sfinga chyba medzi nimi ( ale je tam na nu miesto) ako je to ovplyvnene prsnym svalom...takze ja somnemohla ani ocakavat, ze budu tesne pri sebe, ale zase...ja som chcela taky prirodzeny look, vyzeraju sumerne...no neviem stoja aj ked lezim, lebo su podlepene, ale nejak extremne tvrde nie su...cakala som ze to bude horsie. Ja som uz povedal ze ja keby som mala jeden na chrbte a druhy pod pazuchov, necham ich tak, ale ak bolest pominie, urcite sa zacnem obzerat...momentalne k nim nemam este "ziaden vztah" nakolko koli nim som prezila tolko bolesti a mala som pocity ako Cayman, ze ich ani nechcem. ale verim, ze to pominie s bolestou a jedneho dna sa "zoznamime"a budu to moje kamaratky...