Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahojte korki,mária, baby.ešte niesom úplne zdravá,ešte kašlem,ale už je lepšie.k tým prsiam-prestala som si ich vkuse obzerať,teraz keď som bola chorá,tak som sa len rýchlo osprchovala,natrela a šup do pyžama..a včera som sa tak dlhšie obzerala v zrkadle a nejak sa mi zdá,že sa usadili k lepšiemu,už nemám to pravé tak do strany a sú celkom pekne rovnaké..,ale neviem možno na fotkách by aj tak bol vidieť rozdiel.

silviklh

Katka33,aj ja si myslím,že si mala hneď dačo povedať,ale už je po tom,tak je to už jedno.
ale je to naozaj hnusný prístup sestričiek! mrzí ma,že máš takúto skúsenosť.už len dúfam,že s výsledkom budeš spokojná.zaiaľ sa ti ak ozdajú?

Tedy

katka 33,
len ked sa zacnes ztazovat a byt drza,vtedy si ta vsimnu,mala si sa hned tazovat a trochu im tam ofuky narobit,
lebo takto si trpela najviac ty!
teraz ked to povies doktorovi pri kotrole je uz neskoro,treba konat hned!

Tedy

katka33
mala si sa stazovat doktorovi,ved to nie je mozne,tolko chyb na jednom mieste,
ved aj on je zodpovedny za to ked sestricky robia chyby,a ta infuzia,kde bola sestricka,povedala si to doktorovi?

katka33

Boze , bay pisme ako madar...lyzicku RYZE ...ruze mi dam jest nedavali ;)
A vladka pod prsnikom, 320 ml, SNOP, dr. Trska...on je bez problemov.
A naozaj, horil, ze vy ste kost a koza, aj tei dreny vas musia palit, lebo ich vam nema ani co prekrit, normalne vam ich vidno pod kozou....a aj palili

katka33

A to okno myslim dokoran, dievcata, tak ze som sa po hodine zakrivala az po uzi, co mi bolo zase zima, ale zavolat ich koli tomu, aby mi ho zavreli ...to som sapomali uz ani neodvazila. alebo napr mi donielsi obed, ze dobru chut...no jedna ruka s ihlou, opuchnuta, ani prsty som nepokrcila , v druhej bolest z tej lopatku...no skusala som sa najest, ale polievku som vobec nezvladla, tak som si dal lyzicu ruza ale v tej polohe mi jedno zrnko zabehlo...a vykaslat ho bolo ako porodit slona....tak ma aj chut na jedlo presla.Sestricka prisla a povedal, ze u zdruhy den nic nejem, ze nech si osupem aspon tu mandarinku a odila...no co vam budem hovorit...osupat mandarinku?Jednou rukou? A tie hadicky...vymienali mi ich a odlepili mi z brucha a zase som setricku upozornila, ze mi ta paska uz nelepi, ze nech mi to nanovo prelepia...jej odpoved bola, ze to je dobre, ze nech si to necham v posteli, len tak volne. Vlasne hend na druhe rano po ich pristupe som chodila na zachod sama, uz som ich ani nevolala...aj ked mi to trvalo 20 minut zdvyhnut sa z postele. A potom mi kazali sa posuvat zadom vyssie a ako som mala tie hadicky len tak volne po pesteli...prisadla som si jednu a naraz len taky divny zvuk ako ked vypustis nafucany balon...a naraz bolest pod prsnikom...a ja som si ten dren v tom bode, ked mi ho nadpajali ( ako hadicku do hadicky, nie do tela) vytrhla a vsetk ata krv sa mi podtlakom naliala naspat do tej rany. zase prisli a zase to bola moja vina, ze som nedaval pozor...keby oni mi dlai leukolast a prekrizili mi to na bruchu, neprisadla by som si to...ale co s abudem hadat...to hovorim stale o tych dvoch istych sestrickach. Rano mi doktor musel tie dreny vytiahnut a z toho jedneho vytlacat tu krv, co mi natiekla naspat...ako ocakavam podliatini a svet....bolest...ktora zase nemusela byt...no proste nemala som stastie. Urcite to doktorovi poviem na kontrole, lebo toto by sa nemalo stavat.Ale hovorim ze to je vsetko len na individualnom pristupe ludi...ja som nemala stastie prve dni....no ale uz je dobre. ale ako som to nechcel anikomu povedat, ze to zvladnem sam, musela som s pravdou von po tychto skusenostiach....a mamina najprv skoro odpadla, ale teraz sa o mna stara...este ze ju mam, ani ju neplatim a stara ;) a este dokonca tie panie co so mnou lezali, mi pomahali, ucesali ma, donielsi mi napit a oni mali cez 60 rokov a bolesti v klboch a snazili sa mi pomoc, ako mohli...tak naozaj mam na sestricky tazke srdce....

b4rbie

jemine kati to ma mrzi, ja som mala super sestri ja som este nevedela, ze nezvladnem si stiahnut nohavice a uz mi ich tahala dolu sama od seba ked som sla na wc...
a to s tym plastom som mala aj ja, strasna bolest, o tom som vravela, ze chrbat ma bolel viac ako prsia... ja som mala obe tie umele zatahovadla pod lopatkami a tiez mi to vystielali vatou... to mame zato ze sme kost a koza =/

som rada ze si uz doma, najhorsie mas za sebou....

Tedy

katka,ale si nas riadne vylakala,az mi zle ostalo,ak ma toto moja dcera zazit a ju ju v tom este podporujem,dufam len,ze ti bude coraz lepsie a ziadne nasledky,drz sa!
moja dcera ide mat anatimicke 300ml a 320ml,som zvedava ako to bude prebiehat tu,lebo my zijeme v uk,chceli sme ist aj na sk,ale ked sme si to zratali,letenky,predoperacne a konroly,tak je to vyhodnejsie pre nas tu,tak som strasne zvedava ako to bude prebiehat,len na porovnanie tu,
ona bola na konzultaciu u dvoch dr.zhodli sa a potom na predoperacnom a to krv a tlak,to bolo vsetko zatial,termin ma 7.4.rano,uz aby mala po tom,inac ceny na sk ma dost prekvapili,ze 3100,my sme tu platili 3400 libier,ale uz je v tom vsetko zaratane,tak som zvedava

Iva_

Katka333
Ja som bola na operacii (nie prsnikov) v Ružinove ale musim povedať že tam bola starostlivosť o 100% lepšia ako toto čo si napísala. Bola som na detskom odd lebo tam prijimaju aj dospelých a kedykoľvek som zavolala sestričku tak prišla a s ochotou mi vo všetkom pomohla ktorakoľvek aj na zachod mi pomohla odisť ,držala ma pod rukou či tak nejako a za to im dakujem su tam velmi mile. Hrozne inak niektore by vôbec nemali robiť povolanie sestričky.
Dr Trška je super lekar a ako si už napisala tento pristup zo Šnopu mu len kazi povesť...