Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

janet t
ahojcek mas to pod svalom aloebo pod zlazou?

ahojte baby
tak ja som bola u dr.trsku na konzultacii v pondelok ale to prostredie ma tak odradilo ze na opku k nemu urcite nepojdem

janet t

vladka 19
bola som u dr csaba toth..on operuje na sliači...prve pocity...no som rada ze to mam za sebou..isla by som do toho znovu..oplatilo sa..chcela som to cely zivot...

Luxury

katka 33 - som rada ze si v poriadku, neviem ci ti mam teda gratulovat, ked to takto vnimas....:)ale prajem rychle hojenie a skoru radost z prsiek...

no musim povedat, ze ma preslo vsetko nadsenie po tvojich prispevkoch a nemam chut.... ta starostlivost tam podla toho co pises je nejaka divna...ten pristup sa mi nepaci, aj ked co je pre jednych malo, pre inych je dostatocne...tazko takto povedat, ale si myslim, ze starostlivost za tie peniaze by mala byt 100%
a ta vytecena infuzia???? preboha, to co????

janet t

chrustik2
bola som vcera na Slaici operoval a dr Toth....som max spokojna s pristupom..myslela som si ze po dvoch porodoch bde toto nic..ale mylila som sa...boli to..som neschopna..vsetci behaku okolo mna..po porode som bola po par hodinach na nohach...

janet t

zdravim...tak aj ja som uz po operacii.vcera som bola na zvecseni..mam 385 ml extra vysoky profil ,anatomicke....polytech...ak mate otazky pytajte sa...rada poradim...............

janet t

zdravim...tak aj ja som uz po operacii.vcera som bola na zvecseni..mam 385 ml extra vysoky profil ,anatomicke....polytech...ak mate otazky pytajte sa...rada poradim...............