Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

si4si

zajacik
idem k dr. Hederovi Interklinik videla som prsia od neho na zivo a su uzasne ma krasnu robotu. Venoval sa mi maximalne a trpezlivo odpovedal na moje otazky. Urobil na mna velky dojem.

Luxury

si4si, fuha.....a si sa nespytala,ze preco ti to navrhol? Trska je nejaky srandista asik :) ozaj nerobil si srandu? ...:)

Flow333

vladka
tak to my asi akurat skoncime, takze ta pockame a podporiiiiime
urcite nas spoznas, ja mam dlhe blond a belli kratke blond:-)

si4si

Luxury
bola som na troch konzultaciach pretoze ked chcem podstupit taky zakrok tak som musela mat istotu dvaja dr. sa zhodli uplne presne a dr.Trska mi navrhol modelaciu ktoru ja vobec nepotrebujem nemam este deti a ani vytahane prsia tak to ma dost odradilo neviem ci mal len zly den alebo co ale odchadzala som od neho plna zmiesanych pocitov.

Luxury

si4si a co ti ako navrhol, ze to nepotrebujes? :)

btw. ja som si ziadne ortopedicke pomocky nevsimla, ked som bola u neho v SNOPE:)

vidim to tak, ze ak pojdem na op, bude mi musiet zarucit 100% pristup sestriciek, inak nepojdem :)))

si4si

b4rbie
presne tak je to o pocitoch ked uz ma clovek podstupit neico take musi mat vnutorne presvedcenie ze ano toto je ono a tu sa citim dobre a aj doktorovi musi clovek uplne doverovat ja toto o dr.trskovi povedat nemozem aj ked je velky odbornik ale na mna dojem neurobil a navrhol mi nieco co vobec nepotrebujem ale to je vedlajsie. presne tak ako si napisala sto ludi sto chuti

si4si

nelina 27
aj tebe gratulujem k novym prska a vidim ze nelenis a cinis sa v domacnosti za taky kratky cas klobuk dolu

zajacik_006

Tessy 111
Mondan nastali s prsiami problémy,tuším po 4mesiaci. A ak si dobre pamätám,má ísť na reoperáciu. Ona bola u dr. Tršku a je dobrý plastický chirurg,ale musia to riešiť,aby bola Mondan znova spokojná so svojími prskami.

b4rbie

ako tak citam sto ludi, sto chuti...

ked ide niekto na konzultaciu do sukromnej ortopedickej klinky tak je normalne, ze tam budu aj ortopedicke pomocky...

ale hej niektoho to predsa moze odradit, ja som bola napr na konzultacii kde to bolo typ top a ano padali na mna zo stien implantaty, ale ten lekar prisiel, dotkol sa ma jednym prstom, a povedal velkost aka sa mi hodi a aj rez kde bude najlepsi a aj ze pod zlazu...a potom som si doma precitala doma, ze nerobi pekne prsia a ze skoro kazda ide na reopku...