Katka
tak ako sa dnes citis? davas si aj flector? ja som sice bolesti nemala, ale radsej som ho uzivala kvoli zapalu. Spiaci macko som bola aj ja, tie prve dni som cele len lezala a spala. a k tym prsiam, ja som sa na ne pri preveze ani nepozrela! asi som jedina na svete :) ale fakt ma nezaujimali, ani doma som nenakukala do podprdy. ako ma doktor zapol , tak ma pri stehoch odopol a vtedy som sa pozrela na tie tatry.
a co sa tyka sestriciek, ja som nemala ziaden problem. iba jedna mi davala najavo, nech to s tym zvoncekom neprehanam, ale ja som si zvonila aj tak :D a vsetko robila rychlo, este mi aj dotlacala infuzku striekackou nech nemusi dlho cakat kym to dokvapka...
1.den som bola dost prekvapena, ako ma rychlo ucia k samostatnosti=sama vstat, sama na wc, nastastie mi pitie nalievali lebo inak by som tam vyschla. a ked priniesli veceru ja hladna ako vol, jedlo na stole a lazar na postely. kym som sa k tomu doplazila a zistila ze teraz sama jest, no na zaplakanie.
nastastie cas je liek na vsetko a uvidis, ako pri prvom vystrihu pochopis, ze to zato stalo :)))