Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

korki, volala si sestričke kvôli výmene termínu opky? Vidím, že ani v druhom fóre sa ešte nikto zatiaľ nereagoval.

leus

janet
tak akoze nic teraz :)) ja som chcela vediet ako si k nemu prisla, kde si videla jeho pracu ,ze si sa prenho rozhodla a tak

tinda

Katka je mi lúto,že si mala takéto zlé skúsenosti so sestričkami,fakt som nechápala,ked som čítala tvoje riadky,ja nemôžem tiež povedať krivé slovo,sestričky boli zlaté a ochotné,asi si fakt mala len smolu...a poviem ti,že ja s babami,ktorými som tam ležala sme zvonili neprestajne:)tiež sme si povedali za tie prachy snád môžme niečo od nich aj chcieť no nie?xi,dúfam,že ten nepríjemný zážitok,znásobi radosť z nových prsiek:)
a neviem kto tu spomínal,ale na mna v šnope ked som bola na konzultácii veru žiadne ortézy nepadali xi ani nič podobné...
janet t to s tou celoživotnou zárukou je to síce super,to máme asi všetky na tomto fore,ale určite poklesnutie implantátu po rokoch nespáda do reklamácie...a myslím,že leus nemyslela nič v zlom ked sa opýtala na doktora,že o nom nepočula,možno sa len chcela niečo viac o nom dozvedieť,ved o tom je toto forum

AdnavCosti

katka, cayman
Flector som brala aj ja - tiez skor preventivne kvoli zapalu ako od bolesti, asi je to treba...radsej.
A ze k nim nemas vztah - aj to je normalne. Ja som ich tiez par dni povazovala za nieco cudzie, mozno aj tyzden som si skor nahovarala, ze sa z nich tesim. Asi uz chapes, preco som pred tvojou op "jemne odporucala" nieco na spanie...este to potrva, kym sa normalne z chuti vyspis... Ale bude dobre, len preckat...Pamatam, ako si sa pytala, ci na 4. den "rodicia spozoruju, ak by sa ukazali, ze nieco nie je koser"...Spozorovali by? :-)))

cayman

Katka
tak ako sa dnes citis? davas si aj flector? ja som sice bolesti nemala, ale radsej som ho uzivala kvoli zapalu. Spiaci macko som bola aj ja, tie prve dni som cele len lezala a spala. a k tym prsiam, ja som sa na ne pri preveze ani nepozrela! asi som jedina na svete :) ale fakt ma nezaujimali, ani doma som nenakukala do podprdy. ako ma doktor zapol , tak ma pri stehoch odopol a vtedy som sa pozrela na tie tatry.

a co sa tyka sestriciek, ja som nemala ziaden problem. iba jedna mi davala najavo, nech to s tym zvoncekom neprehanam, ale ja som si zvonila aj tak :D a vsetko robila rychlo, este mi aj dotlacala infuzku striekackou nech nemusi dlho cakat kym to dokvapka...
1.den som bola dost prekvapena, ako ma rychlo ucia k samostatnosti=sama vstat, sama na wc, nastastie mi pitie nalievali lebo inak by som tam vyschla. a ked priniesli veceru ja hladna ako vol, jedlo na stole a lazar na postely. kym som sa k tomu doplazila a zistila ze teraz sama jest, no na zaplakanie.

nastastie cas je liek na vsetko a uvidis, ako pri prvom vystrihu pochopis, ze to zato stalo :)))

zajacik_006

janet j
a akú značku implantátov máš? Je to zvláštne,že ti dr. povedal,že ti ich vymení zdarma. Ja keď som bola na kontrole,tak tam bola pani,ktorá si ich išla dať vymeniť po 10tich rokoch a samozrejme,že platila celú sumu,tak ako za operáciu,tak aj implantáty. Ešte som fakt nepočula,aby to nejaký lekár urobil bezplatne. To ti tie imploše zaplatí on? Ak áno,tak sem s kontaktom a všetky dievčatá pôjdeme na výmenu k nemu.

zuzkas

janet keby ti poklesli po niekolkych rokoch,tak to nieje chyba implantátov,takže pochybujem,že by ti to lekár robil zadarmo,ale hádať sa nejdem...aj ja som bola najprv unesená z toho,že doživotná záruka,ale treba si o tom prečítať viac,že kedy sa tá záruka a načo sa vlastne vzťahuje!

zuzkas

adnav presne,súhlasím s tebou a preto som aj tak napísala svoj predchádzajúci príspevok.moje majú tiež doživotnú,ale plánujem ich vymeniť tak za 8-12rokov.raz tu bola taká foto ako taká starenka ,mala implantáty a úpne jej viseli,ta to asi zobrala doslovne,že doživotná záruka a myslím že ich mala ale 30rokov:-)

AdnavCosti

Celozivotna zaruka - je skor marketingovy tah...Aj moje maju "dozivotnu zaruku"...ale je tam tolko faktorov, pre kt. sa implantaty musia po 10-15-20 rokoch tak ci tak vymenit, ze je zbytocne upinat sa na "pochovanie s tymi prvymi..."