katka
Moc ma mrzi, ze to tazko zvladas, ale urcite bude lepsie a lepsie a hlavne ked sa poriadne vyspis doma. Ja som sa hned citila milion krat lepsie.
Co sa tyka starostlivosti, ja osobne nemozem povedat jedno zle slovo. A infuzku od bolesti nedavaju hocikedy, maju presny pocet kolko vam mozu dat a minimalne 4 hodina odstup.
A bolest kazdy znasa inak, hlavne ti ktori s bolestou nemaju skusenosti, to mozu tazko prirovnat. Je pravda, ze nikdy nikto nepovedal, ze je to uplne bez bolesti.
Baby, kazda sa boji bolesti, stres nerobi dobrotu, preto treba mysliet na krasne prska, na leto a na to, ze to zle prejde. Mozno to aj olutujete, a mozno budete aj nadavat... ale to je ako z rozchodom, kazdy vam vravi, ze to preboli, ze si najdete lepsieho. a co verite? NIE... takto je to aj s prskami, mozme tu vsetky vraviet naraz, ze to je genialna vec, ale kazdy si tym musi prejst sam...
A netreba sa stresovat ani fotkami nepodarenych prs, vela krat za to nemoze chirurg, ale vela inych faktorov, preto treba pocuvat rady lekarov...
Drzim palceky vsetkym, ktore su pred...