Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

vladka aj ja som mala len gel na svojich, ale isli dole:-(
ja som dnes 5 den po, je to zase o trochu lepsie ako vcera, len prsia stale ako dva kamene, kedy zacnu trochu odpuchat a ta podprsenka povolovat? dnes som dokonca aj light upratala podlahu, vysavanie v pohode len so zmykanim mopu to bolo horsie, zmykala som ako pos... :-)
katka tak vitaj spat s novymi prskami, uplne viem ako sa citis, ja som tiez nemala na ruziach ustlane, ale dievcata co mate pred, katkin pripad bol asi ten najhorsi scenar, niektore baby ze uplne v pohodke bez bolesti, vacsina je asi niekde uprostred. inak velku vyhoda mate na klinikach kde davaju analgetika v infuzke, lebo toto jedine mne v PK chybalo:-( ten ibalgin v tabletach je len ako cukrik, mne takmer nezabral.
katka tebe asi ta infuzka vytiekla niekde na postel a tiez mimo zily v ruke, preto si mala taku nafuknutu ruku, ale to bola jednoznacne sestrickina chyba ked to tak dos... a neskontrolovala ako tecie, no veru pristup sestriciek je dost dolezity, skoro tak ako samotny lekar
mna obsluhovali sestricky len dve, ta starsia bola hrozne zlata, nejako som citila ze so mnou suciti a nebrala to len ako povinnost, aj ta druha bola sice mila, ale tak trochu som z nej citila: no moja ked si sa na to dala tak trp:-) co by som ja bola dala za infuzku do zily:-)))
no a v Kosiciach sa tusim kona prve stretko prsatis a cakatelky:-)))
janet, vitaj... tak teraz trpime spolu, kde na sliaci ta operovali, tam je nejaka sukromna klinika alebo co? nechcela si uz ist radsej rovno do BB?

si4si

b4rbie
mas uplnu pravdu treba sa na to pozerat pozitivne a netreba zbytocne stresovat kazda to musi podudit sama po opke

b4rbie

katka

Moc ma mrzi, ze to tazko zvladas, ale urcite bude lepsie a lepsie a hlavne ked sa poriadne vyspis doma. Ja som sa hned citila milion krat lepsie.

Co sa tyka starostlivosti, ja osobne nemozem povedat jedno zle slovo. A infuzku od bolesti nedavaju hocikedy, maju presny pocet kolko vam mozu dat a minimalne 4 hodina odstup.
A bolest kazdy znasa inak, hlavne ti ktori s bolestou nemaju skusenosti, to mozu tazko prirovnat. Je pravda, ze nikdy nikto nepovedal, ze je to uplne bez bolesti.

Baby, kazda sa boji bolesti, stres nerobi dobrotu, preto treba mysliet na krasne prska, na leto a na to, ze to zle prejde. Mozno to aj olutujete, a mozno budete aj nadavat... ale to je ako z rozchodom, kazdy vam vravi, ze to preboli, ze si najdete lepsieho. a co verite? NIE... takto je to aj s prskami, mozme tu vsetky vraviet naraz, ze to je genialna vec, ale kazdy si tym musi prejst sam...

A netreba sa stresovat ani fotkami nepodarenych prs, vela krat za to nemoze chirurg, ale vela inych faktorov, preto treba pocuvat rady lekarov...

Drzim palceky vsetkym, ktore su pred...

janet t

si4si
mam anatomicke pod svalom 385.extra vysoky profil,po dvoch detoch to nebolo nic moc...tak som sa rozhodla pre zakrok....

si4si

a este po tom co tu pisala teraz Katka tak uz vobec nie
jedna nemocnica aby bola taka spinava no to som uz davno nevidela a aj ta konzultacna miestnost namiesto implosov sa na mna vsade pozerali ortopedicke vlozky no hruuuuuuuuuza