Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maru1

A to, co maju nasi lekari s Dr. Brychtom spolocne je, ze po nom opravuju obete jeho (ne)schopnosti.

Baby, drzim vam vsetkym palce!:)

si4si

ahojte baby tak dnes som sa dozvedela ze dr.Marsal ma skolu dr. Brychtu z Brna a ten je siroko daleko znamy ako jeden z naj plast.chirurgov v celom okoli. Najnovsie dr. marsal okrem ineho operuje aj v Nitre na jednodnovej chirurgii

maria1113

korki, kruci, normálne ma to štve, neviem, či ty si bola tá, ktorá pred desiatimi rokmi zo zdravotných dôvodov nemohla ísť na opku, alebo to bola niektorá iná? Skúšala si si niečo teda dať?

korki

ahojte
maria, hej, vcera som volala. bola strasne mila, hlada mi najvhodnejsi termin. ale ja som tak strasne zle na tom, ze fakt neviem, kedy sa na tu opku dostanem... od stredy lezim a nic, stale horuckujem.

kobra17

Ahojte babulky.29.3.2011 mám termín augmentácie u pána dr.Minarovjecha.Mám známe ktoré boli u neho tiež na zväčšenie pŕs a jednej robil liposukciu.Naozaj krásne výsledky a bez komplikácii.Chcem vás tu poprosiť,ak ste u neho niektoré boli,napíšete mi vaše skúsenosti?Ďakujem