Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Surová strava

Príspevok v téme: Surová strava
mikaela

Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.

anonymka

ja cvičím 5 tibeťanov kvôli chrbtici a tiež mi to dosť pomohlo. To je super, že nás je už tolko. Môžme si vymieňať skúsenosti:) ani ja nechcem žiadne lieky. Už 2x som "prežila" zápal priedušiek bez jediného lieku. Úplne cítim ako sa mi čití telo od škodlivých látok. Je to skvelé

stanic

aj ked sa nestravujem uplne vitariansky, ale snazim sa vylucit uplne na max. mieru chemikalie v potravinach...a joga je tiez zverina, cvicim 9 mesiacov takmer denne a fakt ze to dava telo do poriadku

stanic

aj jaj tak cigy su riadne svinstvo, ja ich nemozem...ale zase sem tam daky weed...aj tak mam vysoky tlak, ale lieky zrat nexcem:))

anonymka

stanic to je pravda...s tými peniazmi...ja tiež radšej investujem do prevencie zdravia...a tomu sa hovorí aj vitariánsvo,ja teraz na to prestupujem a cítim sa fakt skvele...len keby som prestala fajčiť...úplne mi to ničí telo:(

stanic

aj ja som za zdravu stravu,len keby mi to pleati niekto iny... ale na druhej strane co sa usetri na potravinach clovek zase zaplati na liekoch a chorobach, ktore vacsinou fakt ze su sposobene stravou, ta nas ovplyvnuje kazdy den...

anonymka

mikaela aj ja som si akurát išla požičať tú mašinku...no uvidíme čo to spraví...chcem vyskúšať sušené paradajky...už si to jedla?

mikaela

No tak ja neváham a ešte dnes to idem mrknúť, už sa teším. Ja ho zjem na kilá, takže určite sa zíde. Potom napíš aká bol raw pizza, aj ja si už na ňu robím chute dlhšiu dobu

anonymka

moja babka má sušič a používa ho často. Vraj to je skvelá vec,hlavne ak máš rada sušené ovocie. Je to zdravšie ako keď si to kúpiš v obchode, lebo nikdy nevieš čo všetko s tým robia aké gebuziny tam pridávajú ako konzervačné látky...podla mňa je to dobrá investícia:)

mikaela

anonymka:ja som mala víkend práveže dosť ulietaný, takže že si ho prežila v posteli ti aj tak trošku závidím. Len sa pekne vylieč. No, veru, vonkašiavyživa dosť prevetrávala, niekto na to má aj taký názor a ja ho plne rešpektujem, aj keď sa nestotožňujem. Ja teraz chrumkám ryžové Racio, občas na to dostanem chuť. Ja sa chystám na kúpu sušičky ovocia, len neviem či mi to nebude stáť v kuchyni ako ostatné kuchynské spotrebiče. Čo myslíš, máš s tým skúsenosti?