Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.
Surová strava
aj ked sa nestravujem uplne vitariansky, ale snazim sa vylucit uplne na max. mieru chemikalie v potravinach...a joga je tiez zverina, cvicim 9 mesiacov takmer denne a fakt ze to dava telo do poriadku
aj jaj tak cigy su riadne svinstvo, ja ich nemozem...ale zase sem tam daky weed...aj tak mam vysoky tlak, ale lieky zrat nexcem:))
inak clowek je povodne fructivor, cize pojedac plodov, ziadne maso, ani tepelna uprava
aj ja som za zdravu stravu,len keby mi to pleati niekto iny... ale na druhej strane co sa usetri na potravinach clovek zase zaplati na liekoch a chorobach, ktore vacsinou fakt ze su sposobene stravou, ta nas ovplyvnuje kazdy den...
No tak ja neváham a ešte dnes to idem mrknúť, už sa teším. Ja ho zjem na kilá, takže určite sa zíde. Potom napíš aká bol raw pizza, aj ja si už na ňu robím chute dlhšiu dobu
anonymka:ja som mala víkend práveže dosť ulietaný, takže že si ho prežila v posteli ti aj tak trošku závidím. Len sa pekne vylieč. No, veru, vonkašiavyživa dosť prevetrávala, niekto na to má aj taký názor a ja ho plne rešpektujem, aj keď sa nestotožňujem. Ja teraz chrumkám ryžové Racio, občas na to dostanem chuť. Ja sa chystám na kúpu sušičky ovocia, len neviem či mi to nebude stáť v kuchyni ako ostatné kuchynské spotrebiče. Čo myslíš, máš s tým skúsenosti?