Pomoc, zacervenanie tvare - Zilina a okolie

julisa12

Len co s nami chudatkami, co nemame takto kliniku po ruke :D Vyplatilo sa ti to natolko, ze aj to dochadzanie by si zvazila?

nedelka

@modrizitka v Ziline, Klinika Zdravia sa to vola. byvam v Ziline a nechcela som cestovat, kedze som to absolvovala 3x co je dost, keby mam niekde dochadzat. vyhovovalo mi, ze som nasla kliniku priamo v Ziline

modrizitka

hej to viem, to som uz viac krat pocula, ze nech necakam, ze sa toho uplne zbavim, ze sa to da drzat len pod kontrolou. a na ktorej klinike si to prosim ta bola?

nedelka

@modrizitka samozrejme mozem. najprv som isla na kliniku, kde som absolvovala odborne vysetrenie u dermatologa s hlbkovou diagnozou, lebo museli si byt na 100% isty, ze ide o rosaceu. ked to mali potvrdene tak som zacala s liecbou laserom. a asi vies, ze rosaceu sa neda uplne vyliecit, da sa len stabilizovat a u mna sa im to podarilo. ak mas obavy, ze to nejako boli, tak nemusis mat, citis len take prijemne teplo, maximalne jemne mravcenie. takze asi tolko v skratke a kludne sa pytaj, co ta este zaujima

Vikkii

to je nejaky specialny laser na liecbu rosacey? nepocula som este o nom, mozes mi napisat ako to prebiehalo a v ktorej klinike si bola?

Janamicha123

Ako citam tvoju spravu Viki, tak ta liecili presne tak isto ako aj mna.. Tiez len kremiky, ktore chvilku zaberali, no ja som potom vyhladala odbornu pomoc na klinike, kde absolvujem laserovu terapiu ciernym laserom AdvaTX sa vola... A to mi velmi pomaha..

Vikkii

ja som tych kremikov poskusala uz viacero, teraz naposledy som mala Brimonidín ale co ja viem, na chvilku to bolo lepsie ale potom sa to opat vratilo, preto som uz zufala, ze len skusam a vsetko tak nachvilku pomoze a potom som opat v tom istom kolotoci :/

nedelka

momentalne tiez riesim tento problem, no ja som hned isla za odbornikom lebo nemam cas riesit to vselijakymi mastickami a neviem cim este. ak mas na to financie, tak isto sa zver do ruk odbornikov

Janamicha123

Ahoj, uplne rozumiem, tiez som si tym presla... U mna to bolo hlavne zacervenanie na licach a okolo nosa a raz to bolo lepsie, inokedy sa to zase dost zhorsilo. Co vsetko si uz poskusala? Najprv mi napis a potom ti poradim co mne pomohlo, len chcem vediet, co vsetko si uz vyskusala..