Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.
Surová strava
Zapal priedusiek = hlieny = potencialne vela cukrov a skrobov (ryza, zemiaky ale najma biela muka vo vsetkych podobach), mlieko vo vsetkych podobach.
Potrebujes precistit lymfaticku sustavu, ktora je neustale atakovana nadmernym mnozstvom odpadovych latok a uz asi "nestiha" to vsetko eliminovat.
A co alergologovia?
ok, dobru noc
tak to prajem vela stastia, a skade si? len tak ze kde su ti zli doktori:)) ja PB
fuu tak to ti radim vyliecit lebo inak muka fakt, moja teta ma 40 rokov, je typ cloweka co choroby prechodi, v nedelu bola na pohotovosti nemohla dychat vobec, priedusky v ..., teraz infuzie a tak,chronicky zapal je kua riziko! homeopatika take aby mi z nosa netieklo-paragrippe, to druhe neviem...je to absolutne neskodne a mne to zabera dobre, aj ostatnym v rodine
jah man, aspon tak sme sa to ucili v skole, nie??
stanic pises Ze: inak clowek je povodne fructivor, cize pojedac plodov, ziadne maso, ani tepelna uprava
pravdepdobne myslis homosapiens, lebo homoerectus je mäsozravec.
fuu zapal priedusiek?? ja som mal teraz tiez ale fakt ze to islood priedusiek cez hrdlo az celove dutiny z tela von, jedol som homeopatika, cajik, solux, daky paralen...ale najdolezitejsie je dat si pohov a lezat, nechat telu sancu...najvacsie problemy su ked to clovek nevylezi, potom vacs. chronicke stadia, a z toho akurat tak astma a ine shity....inak tohtorocna zima na priedusky zataz..aspon u mna