Surová strava

Príspevok v téme: Surová strava
mikaela

Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.

silvusiq

Fúha, tak to si neviem ani len predstaviť, že by som len surovú stravu jedla. Podľa mňa treba vyváženú stravu mať! Aj teplé jedlo, aj nejaké tie mäsové výrobky. Samozrejme, že zelenina je zdravá, tú si treba dať ako prílohu.

25karina25

Kmina uz ti aj tak neskoro pisem, sorry skoro vobec sem cez vikend nechodim lebo vikend sa snazim travit s mojou rodinkou :) Ale bavili sme sa tu s babami o bravcovom kolene Sous Vide, ktore je uz predvarene a je aj ochutene :) To je take maso pre mna, pre lenivu gazdinku :D

25karina25

Kollki tak som si na teba akurat dnes spomenula a mam aj trochu casu v praci, tak som sa rozhodla, ze ti musim napisat. To koleno bolo bozske, velmi dobre chutilo. Isto ho budeme aj castejsie kupovat :)

olivka1987

Niečo mi to hovorí Eweriin ale nikdy som tam nebola, takže neviem, ako to tam vyzerá. Možno budúci rok pôjdeme, keď to tak dobre hodnotíš:) Dobre ste spravili, lebo už asi ani babie leto nebude, keď pozerám tie predpovede počasia:/ A čo také ste grilovali? Mäsko, klobásky a tak?

Katty32

Žienky ale už sme dogrílovali :-/ Jedine ak by došlo babie leto, tak by sme si tento rok ešte mohli ugrílovať dobrotky :-) ;-)

eweriin

@olivka1987 boli sme v Nitrianskom Rudne campovat, poznas? to je asi najlepsie co moze byt si dat vecer take grilovane chutne veci :) my sme aj tento vikend grilovali, sme si spravili taku "rozluckovu party s letom" a sme so susedovcami grilovali kade co :)