Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Surová strava

Príspevok v téme: Surová strava
mikaela

Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.

zds

Kompromisy a hriechy,
ma tiez niekedy stretnu.
Minuly tyzden narocna sluzobka. Nebolo, ale vobebec nebolo kedy ist sa normalne najest a niekolko hodinove jednania sa nedali vykryt ovocim.
A tak - Mc Donalds, zahradny salat a male hranolky !!!
Uz davnjesie mi napadlo - nasa strava by mala byt prisposobena podnebnemu pasmu, nasmu regionu, povolaniu (ale pokial moznno bez hranoliek) a sportovym aktivitam. (este su tam nejake veci, ale o tom mozno inokedy).

mama misa

Ale dobre.asi musis mat genialne dieta,ze ta takto nazyva,alebo ma ona dve vzsoke skoly?aj ona papa zdravu stravu?

zds

nuz, keby som bol bez hriechu, asi by som sa na vas pozeral z nebeskych vysin. ale som taky celkom normalny, teda, takmer. dcera mi hovori - ortorektik

mama misa

Tie sialene rezne su len pre puritanov,normalne papame aj maso,lebo moje vysledky jednoznacne potvrdili,ze ja osobne vegetarianka byt nemozem..

mama misa

MILY zds,niekedy je marska spasujuca a raz za cas ani nezabije,ha,ale mas pravdu,ale ja pouzivam trochu drahsiu muku ...ale fajn,ty si bez hriechu....?

zds

m-m, ty si nás normálne prekvapila :)
a maso je kde? :)
inak tej muky, predpokladam, bielej, neni tam kus vela?
ja si davam namiesto mars tycinky banan. niekdedy so susenymi figami. alebo s hruskami, teraz bolo dostat kupit slovenske. alebo 2 banany rozmixujem so sojovym mliekom.
moznosti je neurekom...