Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.
Surová strava
Kompromisy a hriechy,
ma tiez niekedy stretnu.
Minuly tyzden narocna sluzobka. Nebolo, ale vobebec nebolo kedy ist sa normalne najest a niekolko hodinove jednania sa nedali vykryt ovocim.
A tak - Mc Donalds, zahradny salat a male hranolky !!!
Uz davnjesie mi napadlo - nasa strava by mala byt prisposobena podnebnemu pasmu, nasmu regionu, povolaniu (ale pokial moznno bez hranoliek) a sportovym aktivitam. (este su tam nejake veci, ale o tom mozno inokedy).
ciastocne. niekedy ale nestiham nakupovat.
a odmena? obchadzaju nas chripky a tak.
ale koncim. dobru :)
ortokektik - zavisliak na zdravej strave :)
nuz, keby som bol bez hriechu, asi by som sa na vas pozeral z nebeskych vysin. ale som taky celkom normalny, teda, takmer. dcera mi hovori - ortorektik
m-m, ty si nás normálne prekvapila :)
a maso je kde? :)
inak tej muky, predpokladam, bielej, neni tam kus vela?
ja si davam namiesto mars tycinky banan. niekdedy so susenymi figami. alebo s hruskami, teraz bolo dostat kupit slovenske. alebo 2 banany rozmixujem so sojovym mliekom.
moznosti je neurekom...