Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.
Surová strava
Sme deti Slnka.
Rozohrieva naše ruky, tvár, celé telo. Vnáša do nášho každého dňa ničím nenahraditeľné teplo – teplo života.
Každá živá bunka vznikla a žije vďaka Slnku.
Ak je okolo nás a v nás veľa tieňov, teplo vyprcháva. Život pomaly napreduje, ale neiskrí.
no čaute všetci zdravopapajúci.Ako sa máte? Ja som sa chvíľu neozývala, lebo som sa trápila s candidou a a behala po doktoroch až mi nakoniec stanovili túto diagnózu. Teraz sa preliečujem liekmi. To asi z toho množstva ovocia a sušeného ovocia, tak som sa viac zamerala na zeleninku.Anonymka,tebe sa ako dari?
rencapd:ten jedálny lístok je trochu zložitý, nechcem nič navrhovať, nakoľko nie som študovaná odborníčka na výživu. Ja sa snažím mimo toho kvanta ovocia a zeleniny čo zjem doplniť niekoľko krát za týždeň strukoviny, tofu,mliečne výrobky, orechy, vajcia a kvalitné oleje. Ak pridáš tučné ryby, máš vzorový jedálny lístok.
anonymka:Hej, dostala som ju na narodky. Už som sušila jabĺčka, banány aj ľanové placky. Ovocie som aj posypala škoricou, mňam, hrozne mi to chutí. Nevieš ešte nejaké dobré tipy,alebo kombinácie. čo tak kiwi, neskúšala si?