Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Surová strava

Príspevok v téme: Surová strava
mikaela

Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.

doc

vajíčko na svoj vývoj vo vaječníku potrebuje tuky a žlté teliesko ktoré sa vytvára po uvolnení vajíčka a je zodpovedné za udržanie tehotnosti ich potrebuje ešte viac.

Chilli

ja tu dlho nebudem,lebo idem preč,ale dúfam,že táto téma sa rozbehne a bude pokračovať ďalej...maj sa mik:)

mikaela

Už sa teším ako príchodom jari sa začne meniť aj sortiment ovocia a zeleninky v marketoch. Možno ani tak nie sortiment, ako jeho kvalita a obsah vitamínov. Už si robím chute na tekvicový prívatok s kôprom alebo mladú kukuricu, polievku z jarnej zeleninky...hmmm, ibaže pri dnešnom počasí...to na jar nevyzerá. Zo sušičky ovocia mám radosť, skúste napr.banány posypať škoricou a vysušiť. Pekný deň

anonymka

ahojte.Bola som chvílu v nemocnici tak sommusela prerušiť vitariánstvo,lebo by si mysleli, žesom anorektička a také podobné hlúposti.teraz zasa papkám to čo mi naozaj chutí a to surovú zeleninu a ovocie.a cítim sa ovela lepšie.Začala som čítať knihu ovcné šťavy od Walkera.Chcem si kúpiť odšťavovať.tak sa tešíííím,len si musím našporiť nejaké peniažky:)

zds

Sme deti Slnka.
Rozohrieva naše ruky, tvár, celé telo. Vnáša do nášho každého dňa ničím nenahraditeľné teplo – teplo života.
Každá živá bunka vznikla a žije vďaka Slnku.
Ak je okolo nás a v nás veľa tieňov, teplo vyprcháva. Život pomaly napreduje, ale neiskrí.

Surová strava je poslom Slnka. Je v nej zakotvené všetko, čo potrebujeme – vitamíny, bielkoviny, tuky, minerály, enzýmy... nakoniec aj radosť.
A tej je nejako v poslednej dobe málo.
Ale Slnka stále svieti...
Nastavíme mu aspoň tvár?