Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.
Surová strava
Ahoj ja som začala so surovou stravou pred tento týždeň a veľmi rada by som si stebou vymenila skúsenosti, lepšie povedané ja skúsenosti nemám ale tvoje by ma zaujímali, ďakujem
môj email: silvia.boskovicova@gmail.com
Niekto tu uz spominal Dr Normana W. Walkera s vekom 116 rokov. Tak podla wikipedie, mal 99 ked zomrel, ale z inych zdrojov aj 105,109 a podobne ... Hlavne vsak je, ze za sebou zanechal aj uzitocne informacie ... Z dole-uvedenej stranky si mozte v sekcii 'ke stazeni' stiahnut jeho diela prelozene do cestiny.
"sk2.goo.cz"
Zdoraznuje tam hlavne cistenie hrubeho creva, ktore je casto zarodkom chorob, ak je zanedbavane. Dokonca su kliniky, kde uzdravuju ludi z rakoviny, a nie su to ziadne zazraky, len vnutorne vycistenie tela, a dodavanie potrebnych vyzivnych latok (nie hamburger z MacDonalds). A ze preco nie su tieto kliniky zname a preco tak neliecia aj u nas ? ... Reklama .. vypnite telky a viac citajte, tak sa dozviete. Z televizora sa clovek pravdu nedozvie ...
Niekto tu uz spominal Dr Normana W. Walkera s vekom 116 rokov. Tak podla wikipedie, mal 99 ked zomrel, ale z inych zdrojov aj 105,109 a podobne ... Hlavne vsak je, ze za sebou zanechal aj uzitocne informacie ... Z dole-uvedenej stranky si mozte v sekcii 'ke stazeni' stiahnut jeho diela prelozene do cestiny.
"sk2.goo.cz"
Zdoraznuje tam hlavne cistenie hrubeho creva, ktore je casto zarodkom chorob, ak je zanedbavane. Dokonca su kliniky, kde uzdravuju ludi z rakoviny, a nie su to ziadne zazraky, len vnutorne vycistenie tela, a dodavanie potrebnych vyzivnych latok (nie hamburger z MacDonalds). A ze preco nie su tieto kliniky zname a preco tak neliecia aj u nas ? ... Reklama .. vypnite telky a viac citajte, tak sa dozviete. Z televizora sa clovek pravdu nedozvie ...
"sk2.goo.cz"
Ahojte fruitariani :) Asi je to to iste ako vitarianstvo ... Pre tych co vedia po anglicky, tak odporucam pozriet dokument \'World without cancer - Svet bez rakoviny\'. Je to rozdelene na dve casti, a stiahnut sa da tu:
1.cast:
\"question911.com"
2.cast:
\"question911.com"
Pre tych, ktory nevedia, tak ak budem mat kus viac casu, tak sa chystam urobit titulky. Tu tiez zdoraznuju jedenie semienok a to uz bud v klicenej alebo normalnej podobe.Zdoraznuju uzivanie vitaminu B17, ktory sa da najst hlavne v semenach. Ak semeno zacne klicit, tak v nom moze narast obsah vyzivnych latok o cca 100 az 1200 percent. To je dokazane viacerymi vedcami.
Stale sa najdu aj taky, co sa k tomu stavaju negativne a mavaju rukami, ale to len ti, ktori sa boja zmien, alebo ti ktori z toho nemozu dalej profitovat ...
Je zaujimave, ze viacery zarabaju na rakovine, ako je pocet chorych na rakovinu. Takze zabudnime na chemoterapiu, radioterapiu a podobne voloviny ... zacnime sa vzdelavat a prekonavat veci prirodou (ale rozumne)... Suhlasim s nazorom \'zds\', ze keby sme uz od malicka sa ucili uzitocne veci o zdravi, znalosti enzymov, vlastneho tela, traviaceho mechanizmu .. tak by sme neboli v priemere tak chory, a ani by sme neznecistovali prirodu ako teraz. Ako fruitarian, teraz potrebujem nozik, ovocie, zeleninu a ides .. ziadne varenie, dlhe umyvanie riadu. Momentalne to je kus drahsie ako pre niekoho \'riadna\' strava, ale ak odratam, ze nespotrebujem elektrinu alebo plyn, tak vyjdem mozno rovnako. A ked bude vacsi dopyt po organickom ovoci a zelenine, tak aj cena klesne. Dalsia vec je, ze vsetok odpad sa da recyklovat :) Tak kazdemu vela sil, studujme, predavajme znalosti(zadarmo) a skusenosti, aby sa svet menil v lepsi. :)
Našla som predajcu čerstvého kozieho mlieka( skoro hneď v ulici:)))) Som z toho dosť happy, takže dnes ráno si ulievam z čerstvo nadojeného, nuž, keď už to mäsko akosi nemusím, tak aspoň živočíšna bielkovina z mlieka, čo vy na to?Prajem krásny slnečný....ozaj aké máte plány na víkend?A čo prvé jahôdky, chutia, chutia?
Chcem Vám len pridať skvelý recept, viete ako vynikajúco chutí pomletý mak so slivkovým lekvárom a nastrúhaným jablkom? Alebo si pokrájané jablko doňho jednoducho namáčate. Mňam, taká pochúťka na raňajky a zasýti na dlšiu dobu
No ľudia práve som Vám napísala milí príspevok, ale nešťastne sa mi to stratilo, takže som dosť vytočená, aj tak prajem hezký den a ešte sa ozvem