Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.
Surová strava
duna7:pomaly pridávaj viac surovej zeleniny, ovocia, popritom si ju aj var a tepelne upravuj. Myslím, že teraz s tým nebude žiadny problém, na trhoviskách je plno sezónnej zeleniny.Je to to najlepšie, čo môžeš pre seba spraviť. Ale pozor, aby ťa niektoré druhy nenafukovali! To je v tvojom prípade obzvlášť nebezpečné. Čím si si to spôsobila?
Ahojte.Mikaela,práve som vyskúšala tvoj recept-mrazený banán a musím skonštatovať,že bol úžasný.Na leto sa to perfektne hodí namiesto nanuku a toto je ovela zdravšie.Idem skúsiť zmraziť aj iné veci,som zvedavá čo z toho vzíde.Inak jedli ste niekto RAW pizzu od terezky?Je to na www.vitarian.cz a je to super.Čisto Raw pizza.A chutná:) dobrú chuť prajem...
Dobrý deň prajem,
po konizácii krčku maternice mi lekár oznámil, že je všetko v poriadku a vypísal ma do práce. Čo však bolo mojim prekvapením keď po 4 týždňoch mi poslal pozvánku, že mu mám súrne zavolať. Keďže som sa dovolať nevedela išla som osobne a na moje prekvapenie - vlastne šok mi oznámil, že teda nie je všetko v poriadku a žed mám rakovinu maternice a musím ísť na vážnu operáciu. Neviem sa s tým vyrovnať a pochopiť ako môžu byť tak rozdielne dve vyjadrenia. Teraz ma čaká dalšia operácia a neviem čo bude dalej. Máte prosím Vás s týmto skúsenosti. Prajem všetkým pevné zdravie a ďakujem za príspevky.
Zds, suhalasim s tym plne
Ale napriek tomu sa to tlacilo ako moda. Nekrvava strava, nezabijat zlate teliatka, surovi masozravci a podobne hlasky.
duna7, postupne ale vytrvalo. inak su to soky a ak nemas naozaj silne presvedcenie, aj tak budes robit vynimky, kotre ta budu potom mrziet.
na zaciatok - urcite stop potravinovym jedom a neziaducim latkam, mozes tiez postupne. ktore su to?
asi vies, alebo si to na tomto webe mozes precitat.
.
inak nepovazujem tento druh stravy, rng, za modnu vlnu.
je to sposob ako prinavrati telu zdravie. nemusi byt vsetko 100%, ale katastrofoalny narat chorob jasne hovori, ze "s tym" nieco treba robit.
napr. aj s velkym mnozstvom varenej stravy.
Odporucam stranku www.akv.sk
Ambulancia klinickej vyzivy.
Vela o strave piseme aj v prilohe: Pravda o rakovine - vitamin B17