Surová strava

Príspevok v téme: Surová strava
mikaela

Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.

mikaela

duna7:pomaly pridávaj viac surovej zeleniny, ovocia, popritom si ju aj var a tepelne upravuj. Myslím, že teraz s tým nebude žiadny problém, na trhoviskách je plno sezónnej zeleniny.Je to to najlepšie, čo môžeš pre seba spraviť. Ale pozor, aby ťa niektoré druhy nenafukovali! To je v tvojom prípade obzvlášť nebezpečné. Čím si si to spôsobila?

Chilli

Ahojte.Mikaela,práve som vyskúšala tvoj recept-mrazený banán a musím skonštatovať,že bol úžasný.Na leto sa to perfektne hodí namiesto nanuku a toto je ovela zdravšie.Idem skúsiť zmraziť aj iné veci,som zvedavá čo z toho vzíde.Inak jedli ste niekto RAW pizzu od terezky?Je to na www.vitarian.cz a je to super.Čisto Raw pizza.A chutná:) dobrú chuť prajem...

medu13lienka

Dobrý deň prajem,
po konizácii krčku maternice mi lekár oznámil, že je všetko v poriadku a vypísal ma do práce. Čo však bolo mojim prekvapením keď po 4 týždňoch mi poslal pozvánku, že mu mám súrne zavolať. Keďže som sa dovolať nevedela išla som osobne a na moje prekvapenie - vlastne šok mi oznámil, že teda nie je všetko v poriadku a žed mám rakovinu maternice a musím ísť na vážnu operáciu. Neviem sa s tým vyrovnať a pochopiť ako môžu byť tak rozdielne dve vyjadrenia. Teraz ma čaká dalšia operácia a neviem čo bude dalej. Máte prosím Vás s týmto skúsenosti. Prajem všetkým pevné zdravie a ďakujem za príspevky.

RNG

Zds, suhalasim s tym plne
Ale napriek tomu sa to tlacilo ako moda. Nekrvava strava, nezabijat zlate teliatka, surovi masozravci a podobne hlasky.

zds

duna7, postupne ale vytrvalo. inak su to soky a ak nemas naozaj silne presvedcenie, aj tak budes robit vynimky, kotre ta budu potom mrziet.
na zaciatok - urcite stop potravinovym jedom a neziaducim latkam, mozes tiez postupne. ktore su to?
asi vies, alebo si to na tomto webe mozes precitat.
.
inak nepovazujem tento druh stravy, rng, za modnu vlnu.
je to sposob ako prinavrati telu zdravie. nemusi byt vsetko 100%, ale katastrofoalny narat chorob jasne hovori, ze "s tym" nieco treba robit.
napr. aj s velkym mnozstvom varenej stravy.

duna7

Konečne som prečítala všetko. Ja sa pokúsim zdravo stravovať od 30.6. Mám zlikvidovanú celú tráviacu sústavu od pažeráka po hrubé črevo. Neviem či mám začať tele privykať novej strave pomaly alebo naraz. Vďaka za rady