Ahojte. Zakladám novú, mne dosť blízku tému. Už vyše pol roka sa stravujem prevažne zeleninou, ovocím, orechami, semenami, strukovinymi. Sem tam mlieko, mliečne výrobky, málo syry a tofu. Schudla som asi 8 kg. Ak sa niekto stravuje podobným spôsobom rada by som si s ním vymenila skúsenosti a názory. Takže píšte, budem reagovať, díky. M.
Surová strava
Ahojte,chcela by som sa stat vitariankou.Preto by som sa rada poradila s clovekom,ktory tento sposob stravovania uz propaguje dlhsie a ma bohatsie skusenosti.Ako sa citi,aky je jeho jedalnicek,ako je na tom jeho zdravie,ake to ma pozitiva a ake negativa,ak by mal niekto zaujem nech napise na email,budem vdacna za kazdy nazor a kazdu novu skusenost.dakujem
zdravicko,keby som o tom nemala informacie a nic o tom nevedela,tak by som to nerobila.Nemala by som dovod.Ja ked som pred par mesiacmi prvy krat pocula o vitarianstve,tak som si pomyslela,ze su to riadny blazni.Fakt.A casom,ked som si daco o tom precitala som zistila,ze touto cestou chcem ist.A cim skor na to ludia pridu,tym lepsie.Kazdy ma svoju cestu a ja som si vybrala tuto:)
nie som proti vegetarianstvu, frutarianstvu,vitarianstvu,a pod.Myslim si ze je naozaj dolezite jest surove ovocie,zeleninu, orechy a semena, len je dobre neist do extremov, teda kazdy kto sa do toho pusti nech si najde pre a proti, zhodnoti ake ma moznosti zadovazit si potrebne potraviny, plus financie na zmenu zivotneho stylu, specialne mladez ako tu citam ked zacinaju so zmenou v stravovani ako 12-15 rocni
pribehy ludi a skusenosti s vegetarianstvom, veganstvom,frutarianstvom, povodne som to nasla na www.vitarian.cz
www.beyondveg.com
jeden z nich s prekladom sice hroznym ale da sa www.abcsvatych.com
zdravíčko,
akosi to nejde zobraziť...
hej mladez hodte ockom na to predtym nez zacnete byt extremne 'cisty' www.abcsvatych.com, inak viac najdete na vitarian.cz, co som velmi rada lebo je to seriozne vidiet pre aj proti
Ahoj mikaela.Ja tiež.Teda presne to bol šalát z čínskej kapusty,paradajkami,olivami a uhorkami...a dala som tam olivový olej.
Ahojte baby.Čo tak napr. dnes obedujete? Ja mám dnes zeleninový šalát s olivovým olejom. A včera som mala žltý melón so syrom. Milujem tú kombináciu
Lilinka výborne.Len by som bola nerada aby jediným dôvodom mladých dievčat stať sa vitariánkou alebo vegetariánkou je znižovanie váhy,chudnutie. To je naozaj ten vedľajší (možno príjemný efekt ) Ale len tak ďalej, a s chudnutím opatrne.