Obsedantno - kompulzívna porucha

tri bodky

Len by som sa chcela spýtať, či môže užívanie antidepresív spôsobovať nechuť k jedlu, až takú, že som schudla o 5 kg v priebehu 4 mesiacov. Momentálne vážim 44 kg pri výške 163 cm a už sa naozaj necítim dobre. Stále by som spala a viem, že je to z toho, že som tak veľa schudla...poraďte...

livethedream

ahoj sissa, ak ta nieco trapi, chod k psychiatrovi co najskor, ja som s tym dlho otalala, a potom to zu bolo dost zle...aj sam doktor ti povie, ze clovek cim skor k nemu pride, tym skor sa to podchyti liekmi a mozme dojst k uplnemu vylieceniu.

sissa

ahoj eba, som na tom podobne. :( a neviem ci sa mam obratit na psychologa. mam len 15. :( avsak trpim asi tym istym co veronika- myslienkami, ci vlastne rozmyslam, ci dokazem pochopit svetu naokolo...nikdy som nemala taketo problemy a bojim sa, ze ma uplne pohltia. vzdy ma v skole povazovali za na svoj vek rozumnejsiu ako inych, avsak neviem co sa udialo...trva to asi od vianoc. :(

eba

Mne síce nediagniostikovali túto poruchu, ale už sa chystám k lekárovi. Čítala som si o tom veľa na nete a zistila som, že je to ono. Je to hrozne obmädzujúce. Ja mám problém s prehnanou hygienou. Má niekto s týmto problém?

veronika

NO ja sa k nemu akurat chystam v nablizsich dnoch ist pre dalsi recept na liecky, uz mi dochadzaju, sa tesim, on je vzdy taky pohodAK:))

veronika

ahoj tri bodky, gratulujem, tak to sa asi uz citis ovela lepsie, to je super :)len nevysadzuj lieky potom skor, nez po roku, co ti zacalo byt dobre uplne...