Prosim va diagnostikovali mi Obsedantno-kompulzívnu poruchu,a chcel by som vediet ak ste niekto mali ci je to nebezpecne a ci sa to da vyliecit.
Popripade ako to na vas vplyvalo myslim celkovo a aj lieky.
Dakujem
Obsedantno - kompulzívna porucha
neboj, uvidis, liecky ti pomozu hlavne ich ber dlho, a nevysadzuj sama, bez lekara.
mne povedal, že uvidíme ako to pôjde a nabudúce bude už len jedna tabletka...ja to mam asi horšie ako som si myslela....
coze? 5Omg rano aj vecer?? hmm...neviem, ja som bola na tom velmi zle a od uplneho zaciatku beriem len 5Omg tabletku, a to len vecer.
Ja som sa vrátila na úplný začiatok, takže to bude 50 mg /1 tabletka/ ráno a aj večer... trošku som z toho smutná, ale tak čo už, rok som zameškala, teraz sa chcem vyliečiť, tak pre to musím niečo urobiť...a dúfam, že mi priateľ pomôže.
ahoj, no však to nič nebolo, však on je úplne vpohodke:) tak prajem úspešnú liečbu, ja tiež hryzkam fevarin každý večer :)
Ahoj Veronika, už som u neho bola, znova užívam Fevarin...
Ďakujem,niekde som našla papierik s jeho číslom, tak som mu hned včera ráno volala, ešte si ma pamätal, tak tam teda v pondelok idem, a vraj sa teší:)No ja neviem, či sa tiež tak teším:))))
číslo do ambulanice je 50947202
Veronika, môžeš mi dať na neho telefonne čislo?
Ochhh diky za pripomienku lcd ocd uz mi stych diagnoz sibe.Nejdes na pokec?