Prosim va diagnostikovali mi Obsedantno-kompulzívnu poruchu,a chcel by som vediet ak ste niekto mali ci je to nebezpecne a ci sa to da vyliecit.
Popripade ako to na vas vplyvalo myslim celkovo a aj lieky.
Dakujem
Obsedantno - kompulzívna porucha
ahoj tri bodky, neboj, ta sa casom zlepsi uplne...ja uzivam fevarin skoro rok, 29.Juna to bude rok:)...asi pred dvoma mesiacmi necelymi som si uz znizila davku 50 mg na 25, davam si len polku tabletky...drzim ti palce:)
Od 2. apríla užívam Fevarin, stav sa zlepšil, ale posledné 2 týždne stagnuje...
hello som tady:-)...a drzim vsetkym s OCD paste!!!
hmm, vies, ze ani neviem??? ale zacalo to starchom z nozmi, a pak to preslo do sledovania vtieraveho svojich vlastnych myslienok, toho, ako myslim a ze vobec myslim...proste uplne odveci, som s amoc zacucala do seba samej....a neslo sa odmotat...cely svet bol mimo mna....boli len moje myslienky a nic viac....a pekne som sa vdaka &panu Bohu odmotala...nastastie uz :)trvalo mi to ale vyse pol roka...to hne dzo dna na den mi nelso..ale popstupne...zakla dje verit si....ze to odide:))))
To viem, ale myslela som, akú formu ocd...ospravedlňujem sa
vsak ocd
Bubinka, a ty máš akú diagnozu?
mozete prist pokecat niekto do tejto temicky, lebo z temicky uzkost ma uz pomaly vyhadzuju :DDD kvoli nedorozumeniu :) halooooooo, kto pokeca, o svojich problemoch???lencok, pod do nasej domovskej temicky, sup sem :)
nelakaj sa tri bodky, lebo strach je pri ocd najvacsi nepriatel!!!! ked sa ho zbavis, hned sa vyliecis:)ver mi!!!