Prosim va diagnostikovali mi Obsedantno-kompulzívnu poruchu,a chcel by som vediet ak ste niekto mali ci je to nebezpecne a ci sa to da vyliecit.
Popripade ako to na vas vplyvalo myslim celkovo a aj lieky.
Dakujem
Obsedantno - kompulzívna porucha
Už to prešlo, chvalabohu, neviem z čoho to bolo, ale zľakla som sa.
ad ti urcite nesposobuje bolest chrbta ani noh :)
A bolia ma zuby a sánka...:(((
Dnes sa cítim príšerne, neviem či to môže byť tabletkami, ale strašne ma bolí chrbát, hlavne v krížovej časti a pod lopatkami, som taká oslabená a dosť ma bolia nohy, kolená, ťažko sa mi chodí...
no hej, to ti časom úplne prejde.
Dnes je to už oveľa lepšie, len sa mi trošku akokeby krútila hlava, ale s tým žalúdkom je to lepšie.
ano, aj mne byvalo zle, na vracanie ...ale nikdy som nevracala, len som mala taky pocit....ale casom tak asi po mesiaci..max dvoch to preslo...
Asi treba naozaj len vyčkať...
sice nie som veronika:-)ale nevadi...napsiem ti aj ja, su to vedlajsie ucinky AD...aj mne tak bolo, mala som pocit na zvracanie, zaludocne problemy a nielen to, musis pockat, kym si organizmus zvykne a prisposobi sa...je to tak bohutial, no ak by ti to robilo dlhsie velke problemy, porad sa s Dr, potom je mozne uvazovat o zmene AD....
Veronika, aj tebe bývalo zle, ked si ich začala brať? Lebo ja ich beriem už tretí deň a cítim sa hrozne...stále ako keby sa mi chcelo vracať...:(