169cm 75kil..za 2 mesiace by som chcela schudnut aspon 10 kilogramov...kazdy den budem pisat co som jedla,pila,cvicila..budem rada ak sa pridate alebo ma podporite...som v tom s vami...kazdych 5 dni sa budem vazit a informovat vas o mojich uspechoch
spadla z oblakov...a jej podobny
za dva mesiace 10 kil ??? sa zobud dievca !
no co ako dneska ste papali???ja
ranajky-leco z 2vajec
obed-150g zemiakov,2male platky masa
olovrant-jablko
vecera-bryndzova polievka:rezance,mlieko,bryndza
suzen:budem welmi rada ak mi poradiis moj mail je musimschudnut@zoznam.sk,len som sa ta chcela opytat ked denne dam 10min rano svihadlo a vecer 10min ma to ten isty efekt ako kebzye naraz dam 20 lebo to je na mna wela a citala som ze telo spaluje tuky az po 30min
na obed som si dala kuracie dusene masko s nastruhanou kapustou (cerstva) a malu 1 kopku ryze. a zasytilo ma to dost. na veceru si neviem este co dam. ale teraz, ked je horuco mi moc ani nechuti viac jest. takze asi len vodu alebo co.
o a ten mailik
mmenoi@zoznam.sk
ach joj...ved uz nechajte zabku zabkou, ved ak sa takto stravuje a vyhovuje jej to tak preco do nej stale ripete?? :( mne osobne by to tiez vadilo..ved kazdy sme nejaky a kazdemu na chudnutie zabera nieco ine...tak radsej rieste svoje problemy ako problemy druhych...napr. Poradte cosi aj mne? :)
dikes suzen, si zlata...:)
ja vidim problem v tom, ze cez tyzden byvam na internate a ranajky, obedy, vecere mam v skolskej jedalni, vzdy je na vyber viacero veci, ale v zasade plati: vzdy sladke ranajky. na vecere nechodievam...
a pocas vikendov a prazdnin som ubytovana v rodine, papame tu zdravo, vela zeleniny, chude masko, tvaroh, ziadne vyprazane a tak.
teraz mam az do 20teho aprila prazdniny...
nie je tu takmer ziadna moznost cvicit alebo tak. v skole byvam strcena od osmej do pol piatej, pol siestej a to denne. potom som uplne znicena a ak sa aj prekonam a idem behat napr, meliem z poslednych sil...
ja vam rada poradim aj povzbudim ak budete chciet nechajte mi tu na seba kontakt(mail, icq)
sanushka - drzim palce... akurat ze u mna je ta zmena zivotneho stylu sakra narocna, som vo francuzsku do juna (od septembra) a tu sa jedava uplne inak... no sak vidno, podla tych kil navyse co sa na mna nalepili :(
ale to dame to juna!!! urcite hej, verim tomu :)
mmenoir:ahoj inac my sme na tom uplne rovnako ja mam 160cm a vazim 55kg tiez chcem dat dole 10kg ale nemusi byt az tolko,presne ako ty ja wecer napisem co som papala,a idem si zaviest diarik a tam kazdy den pisat co som jedla aby som mala prehlad lebo chcem zmenit celkowo zivotny styl