spadla z oblakov...a jej podobny

sanushka

no co ako dneska ste papali???ja
ranajky-leco z 2vajec
obed-150g zemiakov,2male platky masa
olovrant-jablko
vecera-bryndzova polievka:rezance,mlieko,bryndza

sanushka

suzen:budem welmi rada ak mi poradiis moj mail je musimschudnut@zoznam.sk,len som sa ta chcela opytat ked denne dam 10min rano svihadlo a vecer 10min ma to ten isty efekt ako kebzye naraz dam 20 lebo to je na mna wela a citala som ze telo spaluje tuky az po 30min

majka_

na obed som si dala kuracie dusene masko s nastruhanou kapustou (cerstva) a malu 1 kopku ryze. a zasytilo ma to dost. na veceru si neviem este co dam. ale teraz, ked je horuco mi moc ani nechuti viac jest. takze asi len vodu alebo co.

0sofi0

ach joj...ved uz nechajte zabku zabkou, ved ak sa takto stravuje a vyhovuje jej to tak preco do nej stale ripete?? :( mne osobne by to tiez vadilo..ved kazdy sme nejaky a kazdemu na chudnutie zabera nieco ine...tak radsej rieste svoje problemy ako problemy druhych...napr. Poradte cosi aj mne? :)

mmenoir

dikes suzen, si zlata...:)

ja vidim problem v tom, ze cez tyzden byvam na internate a ranajky, obedy, vecere mam v skolskej jedalni, vzdy je na vyber viacero veci, ale v zasade plati: vzdy sladke ranajky. na vecere nechodievam...

a pocas vikendov a prazdnin som ubytovana v rodine, papame tu zdravo, vela zeleniny, chude masko, tvaroh, ziadne vyprazane a tak.

teraz mam az do 20teho aprila prazdniny...

nie je tu takmer ziadna moznost cvicit alebo tak. v skole byvam strcena od osmej do pol piatej, pol siestej a to denne. potom som uplne znicena a ak sa aj prekonam a idem behat napr, meliem z poslednych sil...

mmenoir

sanushka - drzim palce... akurat ze u mna je ta zmena zivotneho stylu sakra narocna, som vo francuzsku do juna (od septembra) a tu sa jedava uplne inak... no sak vidno, podla tych kil navyse co sa na mna nalepili :(

ale to dame to juna!!! urcite hej, verim tomu :)

sanuska

mmenoir:ahoj inac my sme na tom uplne rovnako ja mam 160cm a vazim 55kg tiez chcem dat dole 10kg ale nemusi byt az tolko,presne ako ty ja wecer napisem co som papala,a idem si zaviest diarik a tam kazdy den pisat co som jedla aby som mala prehlad lebo chcem zmenit celkowo zivotny styl