169cm 75kil..za 2 mesiace by som chcela schudnut aspon 10 kilogramov...kazdy den budem pisat co som jedla,pila,cvicila..budem rada ak sa pridate alebo ma podporite...som v tom s vami...kazdych 5 dni sa budem vazit a informovat vas o mojich uspechoch
spadla z oblakov...a jej podobny
ja sa nechcem hadat ja len hovorim zo svojich skuseosti a skuseosti inych..a to si moze dat aj bravcovy rezen a salat a povie si ze to vybeha..=)
ale ked si da lahko stravitelnu bielkovinu a rozne druhy zelleniny tak nemusi ist ani nic vybehavat..
a tam sa odporcucaju na veceru ako posledne jedlo?
zabicka
ja tvoja zlata niesom
mozno to tak robievate a aj tak chudnete..ale ja mam skusenost s tym co som pisala a schudla som tak 15 kg
a co som citala diskusie tiez neodporucaju zemiaky a ryzu a cestoviny na veceru z dovodu vacsieho obsahu sacharidov..
a mozem to len potvrdit..dala som si zemiaky tak uz k veceru a na druhy den bola vaha vyssie
lenka je to pravda, je to vekmi malo a mozno to vydrzis dnes alebo aj zajtra a dlhsie urcite nie, hovorim z vlastnej skusenosti.ak budes jest tak malo, zacnes mat z toho depku a ked nahodou nepojde ani vaha tak rychlo dolu ako by si si zelalala, budes z toho zufala a pride na teba zravost, prejes sa a tak to pojde dookola. ja som mala tiez take pokusy- za jeden den som ziedla 2 jogurty, 2.den tiez malinko a na 3. den som to nevydrzala, prezrala som sa, mala som vycitky svedomia a znova a znova dookola. vysledok- neschudla som ani gram, len som si pokazila zaludok, travenie, cely metabolizmus..chvalabohu uz je to za mnou a naucila som sa jest vsetko a hlavne pravidelne. vermi a aj ostatnym, ktore ti radia, ze najlepsia cesta ako schudnut je pravidelna a vyvazena strava.