169cm 75kil..za 2 mesiace by som chcela schudnut aspon 10 kilogramov...kazdy den budem pisat co som jedla,pila,cvicila..budem rada ak sa pridate alebo ma podporite...som v tom s vami...kazdych 5 dni sa budem vazit a informovat vas o mojich uspechoch
spadla z oblakov...a jej podobny
zabicka
a preco si si dala zrusit tvoju temu?ved si chcela pomahat chudnut..a tolko ludi chcelo poradit..
ja som nechcela nic vediet..ja hovorim ze som citla a aj prax mi potvrdila ze zemiaky na vecru niesu dobre z toho dovodu co som napisala..radsej si ich dat na obed ako na veceru..
no, ja som tiez spadla z oblakov potom... :D
do zaciatku juna potrebujem schudnut minimalne na 45kg, teraz mam okolo 50kg. ale aby ste si nemysleli ze som nejaka sibnuta anorekticka, tak doplnam ze meram ubohych 154 cm. a najradsej by som sa vratila na svoju povodnu vahu, teda 42kg. problem je v tom, ze zijem v zahranici a su tu uplne ine stravovacie navyky...
dnesok asi vyzera takto:
ranajky - cerelie, odtucnene mlieko s lyzickou kakaa, kava, vanilkovy jogurt bifidus
potom som asi hodinu a stvrt cvicila cviky z youtubu, aerobic a 8min, ale kedze som uz dlho necvicila tak mi to islo tak vselijak... :D
potrebujem nejake zive forum o chudnuti, lebo ja mam inak nehorazne slabu volu, hlavne ked mam kramy, to by som zozrala aj omietku keby javila znamky cokolady...
zabicka co tu stale davas nejake odkazy..mna nezaujimaju nejake hlupucke diety..ja hovorim z praxe
ja sa vam tu nechem miesat ja som len nakukla a vyjadrila nazor aj svoju skusenost..pretoze tiez som zacinla na vahe 73.5 a bolo to tazke..ale dnes mam pod 59..
drzim vam palce nech tych 10 kg hravo porazite a do leta nech ste kocky..=)
tak ale nie kazdy chodieva denno denne behavat von..
ja mam 178 cm vysku a 79 kg. viem, ze potrebujem ist maximalne na 70 kg (a minimalne... tak asi 67 kg). suhlasim s tymi, ktori hovoria, ze sa lepsie chudne, ak je strava pravidelna a vyvazena.
lenka: aj ja si myslim, ze to, co si napisala, ze si jedla na ranajky, obed aj veceru je velmi malicko. ja som to tiez skusala a prepadli ma depky z toho, ze som bola hladna a prezrala som sa (mala som povodne 75 kg a vidis, kde som...). na obed by som ti odporucala dusene masko so zeleninou, alebo nejake cestoviny so zeleninkou (napr. cestoviny so smotanovo-paradajkovou omackou, na vrch syr a olivy... mnam). a poobede, ak budes hladna este, tak len nejaky banan alebo nieco take. ale na obed by si sa mala zdravo najest a nie hladovat. mne osobne by salat na obed nestacil, lebo pocas dna musim vydavat energiu a pokial ju nemam z kadial zobrat, je to velmi zle.
a samozrejme cvicit, cvicit a cvicit. je to narocne, ale da sa to. ja som zacala teraz so speeningom a chcem skusit este aerobik. a coskoro (mozno uz na buduci tyzden alebo o dva chcem pokracovat v plavani. takze len sa musim rozhybat a schudnem.
a este moje jedlo, ktore som zjedla dnes:
R: musli s jogurtom a s medom, caj
je to zatial vsetko, lebo som vstala o 10:00 :o), ale na obed si chcem spravit tie spominane cestovinky. takze dufam, ze to bude dobrucke :o)
DRZTE SA VSETKY :o)