spadla z oblakov...a jej podobny

suzen_

ja som nechcela nic vediet..ja hovorim ze som citla a aj prax mi potvrdila ze zemiaky na vecru niesu dobre z toho dovodu co som napisala..radsej si ich dat na obed ako na veceru..

mmenoir

no, ja som tiez spadla z oblakov potom... :D

do zaciatku juna potrebujem schudnut minimalne na 45kg, teraz mam okolo 50kg. ale aby ste si nemysleli ze som nejaka sibnuta anorekticka, tak doplnam ze meram ubohych 154 cm. a najradsej by som sa vratila na svoju povodnu vahu, teda 42kg. problem je v tom, ze zijem v zahranici a su tu uplne ine stravovacie navyky...

dnesok asi vyzera takto:

ranajky - cerelie, odtucnene mlieko s lyzickou kakaa, kava, vanilkovy jogurt bifidus

potom som asi hodinu a stvrt cvicila cviky z youtubu, aerobic a 8min, ale kedze som uz dlho necvicila tak mi to islo tak vselijak... :D

potrebujem nejake zive forum o chudnuti, lebo ja mam inak nehorazne slabu volu, hlavne ked mam kramy, to by som zozrala aj omietku keby javila znamky cokolady...

suzen_

ja sa vam tu nechem miesat ja som len nakukla a vyjadrila nazor aj svoju skusenost..pretoze tiez som zacinla na vahe 73.5 a bolo to tazke..ale dnes mam pod 59..

drzim vam palce nech tych 10 kg hravo porazite a do leta nech ste kocky..=)

majka_

ja mam 178 cm vysku a 79 kg. viem, ze potrebujem ist maximalne na 70 kg (a minimalne... tak asi 67 kg). suhlasim s tymi, ktori hovoria, ze sa lepsie chudne, ak je strava pravidelna a vyvazena.

lenka: aj ja si myslim, ze to, co si napisala, ze si jedla na ranajky, obed aj veceru je velmi malicko. ja som to tiez skusala a prepadli ma depky z toho, ze som bola hladna a prezrala som sa (mala som povodne 75 kg a vidis, kde som...). na obed by som ti odporucala dusene masko so zeleninou, alebo nejake cestoviny so zeleninkou (napr. cestoviny so smotanovo-paradajkovou omackou, na vrch syr a olivy... mnam). a poobede, ak budes hladna este, tak len nejaky banan alebo nieco take. ale na obed by si sa mala zdravo najest a nie hladovat. mne osobne by salat na obed nestacil, lebo pocas dna musim vydavat energiu a pokial ju nemam z kadial zobrat, je to velmi zle.

a samozrejme cvicit, cvicit a cvicit. je to narocne, ale da sa to. ja som zacala teraz so speeningom a chcem skusit este aerobik. a coskoro (mozno uz na buduci tyzden alebo o dva chcem pokracovat v plavani. takze len sa musim rozhybat a schudnem.

a este moje jedlo, ktore som zjedla dnes:
R: musli s jogurtom a s medom, caj

je to zatial vsetko, lebo som vstala o 10:00 :o), ale na obed si chcem spravit tie spominane cestovinky. takze dufam, ze to bude dobrucke :o)

DRZTE SA VSETKY :o)