169cm 75kil..za 2 mesiace by som chcela schudnut aspon 10 kilogramov...kazdy den budem pisat co som jedla,pila,cvicila..budem rada ak sa pridate alebo ma podporite...som v tom s vami...kazdych 5 dni sa budem vazit a informovat vas o mojich uspechoch
spadla z oblakov...a jej podobny
moja ale to nieje az take hrozne no tak neschudnes z toho:Dale nepriberes:Dnebooj urcite wed ja som asi tak pred dvoma dnami schalovala celu studensku pecat a este dake keksy to bolo okolo 4 a o 12tej syr vyprazany a buchty na pare uz nikdy nechcem takyto deen:(((
ahahah a moj obed... varene hovadzie, horcica, zemiaky, karotka. potom suchar s natieracim syrom a vanilkovy bifidus jogurt.
ja ked mam svoje dni, som ako iny clovek...
inak pojedam samu zeleninu a chude maso a podobne... neznasam sa ked mam kramy, uplne!!!
podla mna sme toho rovnako zjedli,boze a ja mam teraz take nafuknute bruchoo
moja, nic si z toho nerob, cekuj moje ranajky...
cerelie so 4druhmi cerveneho ovocia plavajuce v miske horkeho kakaa, kava s mliekom a dve hrianky s nizkotucnym ceresnovym lekvarom.
nekomentujem sa ani, je mi zo seba totalne zle, ale co uz narobim so sebou ked mam menstruaciu :( vtedy by som odkusla aj svoju ruku keby sa podobala na sladkost...
tak ja som to totalne posralaa:Dheh ranajky:miska musli,jogurt
desiata:rozok
obed:kusok zemiakov,2malicke platky masa,2misky musli
celesta:wed ja som sa dneska a to som zacala vcera chudnut riadne naplnoheh:D,noo ja sa radsej az o mesiac,
baby ako casto sa zvyknete vazit???ja som sa vazila skoro kazdy den a prisla som na to, ze ma to len demotivovalo...ked isla vaha dole bola som rada ale potom vyskocila, co si myslim, ze je prirodzene ale mna to hnevalo a tak som sa rozhodla, ze sa nebudem vazit vobec, uz som vydrzala 4 dni ale vzdy ma to pokusa, neviem ci vydrzim
lonely-angel
dá sa to v pohode, by si sa čudoval/a... ja som tak schudla a naspäť som pribrala len 2 kg a drží sa mi to pekne, takže pohoda... ide len o to, akým spôsobom to schudneš...
ja dneska:
ranajky-30g musli,150g jogurt
des.rozok ceralny
obed-rizoto
olovrant-banan
vecera-karfiolova polievka
suzen :)...
moj e-mail je marustek@centrum.sk..bola by som rada, keby si sa podelila o tvoje skusenosti so mnou
Vopred dakujem :)