169cm 75kil..za 2 mesiace by som chcela schudnut aspon 10 kilogramov...kazdy den budem pisat co som jedla,pila,cvicila..budem rada ak sa pridate alebo ma podporite...som v tom s vami...kazdych 5 dni sa budem vazit a informovat vas o mojich uspechoch
spadla z oblakov...a jej podobny
sosidza:
nie je to v podstate take zle, ako to vyzera, ale pozeram, ze si nemala ziadne teple jedlo - ani len hrncekovu polievku. nemas rada polievky alebo nieco take teple? myslim si, ze ak by si tam zahrnula nieco teple a namiesto trebars tej cokolady Milky (chapem, chut na sladke je neodolatelna - aj ja som par krat po sebe zjedla celu Milku, najma tu karamelovu priam milujem), tak by si nechcela mat v kabelke dajaku fitnes tycinku alebo nejaku inu sladku tycinku (alebo BEBE dobre rano). mne to pomaha, lebo aj tie keksiky BEBE su sladke a mne to dost pomohlo a odvtedy, ak chcem sladke, tak si v obchode volaco vyberiem (ale nie proste vsetko ako kedysi som robievala :o), ale uz si vyberam). ak nahodou nemas cas na polievku aspon, tak si daj narychlo aspon tu polievku do hrnceka alebo ti odporucam, ak si rozbehana cely den ist niekde do pizzerie, kde ponukaju aj cestovinky (ja som si naposledy, ked som bola strasne rozbehana dala v pizzerke cestoviny so smotanovo-paradajkovou omackou so syrom a olivami a bolo to uzasne). takze odporucam. len sa vyhybaj bageteriam a podobnym veciam ak to mas v mieste bydliska alebo kde sa zdrzujes. sestra mi povedala, ze nie je nic horsie ako sa napchavat kupovanymi bagetami, lebo kto vie, co dali do majonezy, ake E-cka alebo ja neviem co... ty nevidis ako to pripravuju - vidis len ako ti to do bagety vkladaju. radsej mi odporucala tie fasfoody, ale len ked si mozem vybrat, co si dam - napr. trosku maska, zeleninu, celozrnne pecivo... (i ked aj s celozrnnym pecivom to moc prehanat netreba, tak raz za tyzden-dvakrat...). aj ja mam problem s papanim, ale som typ, ktory sa musi hrozne kontrolovat a neprejedat sa, lebo aj jeden rozok navyse sa mi odzrkadli na postave. a teraz viem, ze si musim dat riaden pozor, lebo si chcem ist kupit spolocenske saty na svadbu (dotycna sestra sa vydava :o), takze chcem byt pekna). drz sa aj ty a drz palce mne a ostatnym co chudneme s tebou.
takze zhrniem dnesok:
rozok so syrom,200 g musli,orechovy jogurt,1 milka cokolada, 0,5 l kava s mliekom, 1 pivo :(,mineralka,voda...fuuu
ja osobne by som s "vodnym" dnom nezacinala hned. ved si len zober, ze v 90-dnovej diete je vodny den az na 29. den (cize v tretine celej diety). zaludok je uz "nauceny" na to, ze mu pravidelne davas stravu, tak neni pre neho problem "vydrzat" cely den o vode. ale tak, ze na zaciatok hned by som bola len o vode, tak to by som nerobila. to by bolo trosku drasticke.
ja viem,aj na KJ sa to este da,ak uz dnes nic nebudem jest,ale to som zjedla naraz,takze samozrejme sá citim objedena :( a je to na figu-co hovorite na ocistne hladovky,den len na vode a podobne-to sa metabolizmus nespomali za nejaky tyzden,ci ano?
sosidza: ved to neni tak zle. nejak extra si sa predsa neprejedla. zober si do uvahy, ze aj ked si mozno dnes moc necvicila, aj tak si energiu spalila pri cinnostiach, ktore si robila. a ked si kusticek vecer zacvicis tak to bude fajn. neboj sa. ja som dnes napr. zjedla na obed cestovinky trosku co zostali zo vcera a o 3 hodiny na to trosku pecenych zemiakov so zapekanou zeleninou. a teraz uz nic. len vodu budem pit (mozno si dam malicku sladkost ked budem chciet). ale proste palime energiu, tak je to ok. a buduci tyzden chcem zacat plavat.
baby,ja som zo seba uz nestastna-dnes rozok tmavy s eidamom,orechovy jogurt a 200g musli :(
ti, ktori maju nafuknute brusko po jedle odporucam bylinny caj Figuran. je pre stihlu liniu a v lekarni mi povedali, ze sa odporuca v kombinacii s cvicenim. mne pomaha.
sandrus vidiiim ta tam..uz som ti tam aj odpisala =)
teda idem sa pochvalit dnesnymi ranajkami :D
miska cerealii v style fitness + horke kakao (v nom plavali tie cerealie:D) + vanilkovy bifidus + kava s mliekom.
teda dobre celkom, vzhladom na to ze v skrinke je napr aj nutela a odolala som jej... :D:D
inak sme mali vcera doma tzv soirée crepes, teda palacinkovy vecer, no to sme sa zas nazrali, poviem vam... takze dietka od dnes :D