Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
vitaj meduška :) super, že si sa pridala :) len sa nejako nikto nehlási...že by elán upadol? Mia kde si?
ja som si na dnes uvarila zemiaky so zeleninou, neviem či si nejako moc pochutím, ale nechcelo sa mi vymýšľať, štve ma, že som si zabudla doma ovocie na raňajky, tak budem piť akurát tak vodu :( Musím si sem doviesť nejaké sušené hrozienka alebo slivky pre každý prípad.Ale receptov je v tej knihe dosť, musíme si len niečo dobré vybrať
binka:presne moj problem tiez,ja si chcem vzdy ine jedlo robit lebo sa mi to zunuje napriklad uhlohydraty stale som si robila spagety,alebo cestoviny zacnem si ich robit na rozne sposobyy zapekane a tak
baby a co idete jest zajtra cez skrobovy den?mna vobec nic nenapada z toho co by som si mohla uvarit aby sa mi to neznechutilo. vzdy spravim tu chybu ze si chcem vyberat iba tie najzdravsie ale nie moc chutne varianty a potom to aj tak dopadne- ze s tym do 4 dni skoncim:(. spravila by som si aj ryzu alebo co ale zase samotna so zeleninou mi chutit nebude..poradte:(
tak, už som sa registrovala na stránke :))) aspoň nemusím vždy vypisovať meno a kód. Dobrú noc prajem, chudnúce žienky, nech vám moc neškŕka od hladu v žalúdku a nezabudnite sa napiť vody :)
Ahojte, ja som si dnes dala na obed kuracie mäsko so zeleninkou, polievku bez cestovín, som už aj po večeri, a cítim sa veľmi dobre, nemám chuť na nič iné, ani nie so hladná.
Ozaj, nezabudnite sa poriadme odmerať - pás, boky, prsia, stehno, v čase keď váha nejde dole, tak sa dá chudnutie pozorovať práve na centimetroch, je to veľmi povzbudzujúce. Pampeliška, polievku určite môžeš, bez rezancov alebo takého niečoho :) Ja som už po večeri, tak si idem rýchlo variť zemiaky na zajtra, kým som najedená, aby ma nelákali. Potom ich rýchlo schovám. Ahojte !
zuzi, ved som ani nepapala na obed som nemala ani polievocku ale rada by som si dala na veceru namiesto kuriatka, dufam ze to nebude velmi vadit, mne to proste chyba nejest polievku. Ale nebeham ani do kuchyne:-) na prechadzke som uz aj bola a zuby mam za dnes umyte asi 5x:-)
Pampeliška, nepapaj! Viem si ťa predstaviť ako chodíš z kuchyne do obývačky a rozmýšlaš čo diétne si dať :))) máš dietu! Daj si bundu a choď na prechádzku, alebo si aspoň umy zuby, to pomáha. Držím palce, pa!