Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
baby ja nejem maso, ani zemiaky , iba ovocie a zeleninu...takze pre mna bude skor zabijak tie normalne jedla jest ...
Meri, super vitaj medzi nami,
Ja som dnes mala podobny obed aj veceru ako magnolia tiez cestoviny a bolo to ok.
Zatial sa to da zvladat no uvidime zajtra je ovocny den ....
meduske : dakujem ti krasne !
JA som mala dnes na obed špagety s dusenou zeleninou- pór, mrkva a bolo to výborné. Cítim sa dobre, ani mi akosi nechýba jedlo, a mám pocit, že nestíham ani jesť pri svojom tempe a povinnostiach, ktoré mám.
kiarusenka - precitaj si spätne a budes vediet-1 den bielkoviny - maso, vajcia, ryby-to co na obed aj na veceru a doobeda len ovocie-2 den-ja mam zemiaky-polievku s dubakmi a bujonom a mrkvou, nastruhanym zelerom a brokolicou a zajtra si dam pizzu a vecer kolac-4 den je ovocny
AHOJ MIA RADA BY SOM SVAMI CHUDLA MAM 158 74KG A 35 ROKOV MAM SICE 4 DETI ALE PRED 8 ROKMI SOM MALA 50KG RADA BY SOM MALA 60KG
no ja dneska na weceru som si dala keksik daku som mala chuut:)tak som spokojna
ahojte kočky :) prosim chcela by som zacat aj ja kedze mam pevnu volu tak by som ju chcela vuzit .. chcela by som dat dole asi tak 8kg ... nemozte mi tu niektora zlata babula napisat co papate ? v 1 den potom v 2 den a 3 a 4 ? ja vam budem tak zaviazana :!!)) dakujem .)
jezis babyyy ja som bola wcera na rodinnej oslawe ani nechcite wedjet no secko w poraidku maala som zemiaciky an oobed aj veceru,potom 2deci winka dost neskoro klobasu s rozkom:(to am anjviac stve a keksiiky disko asi zo 8:(,a rano v uh den na ranajky bageta zeleninowa no ale tak idem pokracovat dalej na teraz di sam cestoviny na veceru tiez