Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
Oprava :v siedmom riadku z dola v predchadzajucom prispevku, ked som pisala ze "rychlo dole" som myslela "vaha rychlo hore"
Ahojte lw,weronika , majuska, macaa, petaso,zuzulik 67 a zdenik
som velmi rada ze ste sa ozvali.
neozvala som sa dva dni lebo mame v praci
blazinec.
Veronika/Zdenik/Majuska - za chvilku vam tu dietu poslem.
Myslim ze aj ked macaa a lw preferuju iny pristup, je super ked ste s nami aspon sa mozeme podporovat a porovnavat a vidiet ktora dieta ako funguje.
Lw prosim ta co je to HL (ciste vodove dni???).
Ja potrebujem schudnut aspon 25kg to minimalne v Juli mam narodeniny tak do narodiek s chcem pokusit dat dole.
idealne by som mala mat asi o 35 kg menej.
Mozno by sme si mohli napisat pociatocne vahy a vysky aby sme vedeli ako rychlo to ide pre koho, ked vam to nevadi.
Ja sa za svoju vahu dost hanbim (166/92) ale sa mi to splha hore stale ked som v stresoch vtedy zerem...:)
mam aj spomalenu funkciu stitnej zlazy cize prirodzene pomaly metabolizmus tak mi to ide rychlo dole. Jedna kamoska to ma tiez(to s tou stitnou zlazou) a s 90 dnovkou schudla a uz 8 mesiacov si vahu drzi (schudla 16 kg pocas troch mesiacov) tak to je vlastne moj dovod preco som si tu dietu vybrala.
Prajem vam vsetkym krasny vikend
a tesim sa na pondelok..:))
vážne a zabudla som mailovu adresu poslať tak teraz......wiky130@gmail.sk
Diky
cavte bambulky ja sa tiež pridám ale nemám 90-dnovku tak ked ju niekto máte tak mi prosím poslite ...... Kujééém
ahoj mia.ahojte.môžem sa aj ja k vám pridať?ale ja tiež nie 90 dnovú.nepáči sa mi,že mám dané,ktorý den je aký.ja si dám od 2.3. delenú stravu.a tiež ako lw,by som potrebovala k tomu niekoho,tak dúfam,že vám to tu nebudem narúšať.poradím ak treba aj v 90 dnovej. inak potrebujem dať dole 21kg.teraz mám 71kg/164cm....tak papa.idem do práce.
ahojte AK CHCETE MAM K TEJTO DIETE NEJAKE RECEPTY A PODOBNE AKO ZACAT A TAK TAK AK CHCETE OZVITE SA NA SOROKACOVA@SLM.SK POSLEM SPATNE. ja som to nevydrzala a zacala som jest opat normalne tak aspon vam budem drzat prsty, nech sa dari a hlavne pevne nervy.... a nezabudat na pravidelny pohyb bez toho to aj tak neide pekny den
ahoj mia...a musi to byt 90 dnovka? teda ty hej, ale ja som od vcera zacala s HL a tak celkovu zmenu zivotospravy a strasne mi chyba dakto, kto by to prezival so mnou....aspon virtualne :( a ja musim zhodit aspon 40 kil...a to neprehanam...narocky nepisem dokedy, lebo nemam tucha, kedy sa mi to podari...proste schudnut...a nepribrat