Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
mia aj tak je to super :) drzim palceky ..inak cez ten2den moze sa aj ryza papat ? co tak zvyknete vy papat ? prosim napiste mi co jete
na upresnenie od 02/03
Kiarusenka,
Od toho druheho. Ale teraz za tyzden uz nic viac nezislo spomaluje sa to dajako ale aj tak som rada
drzim palce
cavte baby , ja som tu nebola dost ale dost dlho..ja som mala problemik s pecienkou takze uz je to ok a 3.den drzim uplne ma to zas nadchlo a strasne chcem dat dole kg.. mia a ty si za kolko schudla ??
Ahojte,
tak sa mi podarilo zhodit dalsich 5 cize dokopy 10kg. Zda sa mi to malo ale aj tak som rada.
ahojte - ja som mala dietu vysadenú - ale vaha zostala - budem pokracovat zajtra asi
AHOJTE, PREDAVAM LIPOXAL EXTREME 39 TBL ZA ZVYHODNENU CENU 12 EUR PLUS POSTOVNE(max.2Eura)Expiracna doba 2.10.2010 Dovod predaja: Schodla som z nich 6kg za 2 mesiace a som spokojna. Zvysne tabletky rada ponuknem dalej. KONTAKT: retrossali@hotmail.com DO SPRAVY NAPISTE ZAUJEMCA O LIPOXAL. Dakujem!
A NIE JE TO PODVOD ANI REKLAMA ANI DEALER!!!
ako tak vidim . . . uz tu ani nikto nechodí . . . .
caute.potrebujem poradit od februara chudnem zjem priblizne 1200kcal za den aj trochu cvicim. prve 2 tyzdne som zhodila 1.5kg ale potom som zacala uzivat HAK a vaha mi stale stoji.prosim poradte mate stym niekto skusenost moze to byt sposobene HAK?mam este znizit prijem kalorii?dakujem vopred