Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

binka

ahojte ja si dnes na obed chystam cottage cheese so zeleninou a s chlebikom tak sa tesim:)len to bude trochu neskor lebo iba teraz som vstala (mam prazdniny) :) a vy? chudne alebo chudol niekto z podobnej vahy? (65kg)? aby som vedela ake vysledky mam cakat:)

pampeliska

ahoj mia, mohla by si mi poslat 90 dnovku na evula@windowslive.sk? Nasla som tuto temu, lebo od dnes som u chcela drzat.aspon nebudem sama. TAk baby drzme sa. Mphli by ste inak pisat aj co sa chystate kedy papat mozeme s anavzajom inspirovat. :-)

weronika

niqi
neboj, zvládneš to, lebo prvé výsledky sa rýchlo dostavia, ja som 1.mesiac schudla 8 kg! takže to je už dosť vidieť, potom 3 kg a teraz mi to stojí, ale nechcem to vzdať, lebo nie som sama, komu sa to zastavilo. Ja som optimistka a neverím, že sa to nepohne... : ) Ale beriem to v pohode...

niqi

inaaac baby tu su super receptyy:www.chudnime.kiga.sk,a weronika po kolkych dnoch si sa uz lepsie citila a widela aj nejake vysledky??ze dokedy treba cakat lebo prwe vysledky motivuju k dalsiim dakujem za dpoweed

jessika

niqi čo sa týka tej pevnej vôle ani ja ju nemám.aj ja som si myslela keď som začala že to vydržím len krátko ale tie kilá čo ubúdajú ma tlačia dopredu aby som pokračovala.aj ja mám už 9 kg dole.a ani ja to nemienim vzdať.držte sa všetky.

niqi

weronika:to je super len ja nemam pewnu wolu wydrzi mi to tyzden 2 a potom niic uz mi tie jedla nechutia a cem nase jem stale to iste a na ranajky ovocie neznasam a tak

weronika

ahojky... držím vám prsty, nebojte, dá sa to zvládnuť, ja mám dns už 60.deň 90dňovky a poviem vám, že sa cítim super, zatiaľ som schudla 11 kg, takže parada. Každý mi hovorí, že som schudla, júj, veľmi príjemné, stojí to za ten pocit trochu zabojovať. Naozaj sa to dá, len treba chcieť, ja ešte pokračujem, chcem to dotiahnuť do konca. Ešte by som chcela schudnúť 10 kg a bolo by to super, ale viem, že to nestíham za mesiac, ale ja už niečo vymyslím... : )
fakt vám držím palce, a kľudne sa ma môžete niečo opýtať, ak chcete niečo vedieť, rada poradím... pá : )

niqi

MIA:prosimta poslala by si mi dietu raz som ju mala,ale omylom mi ju njekto wymazal inac drzim palce a mail je musimschudnut@zoznam.sk

niqi

ahojte tak ja sa pustam do toho s wamiii,aj ja si myslim ze prvy den je najtaazzsii,ale na kocni marca sa ide na chatu a cem sa tam ukazaat krajsia idem do toho s wami,ja si dneska dam na ranajky banan a obed este nieco vymysliim