Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
prajem dobré ráno dievčatá.vydím že aj vy začínate.chcem vám len tolko odkázať že vydržte táto diéta fakt funguje.aj ja mám dnes bielkovinový deň.ja si dám na raňajky 2 pomaranče , na obed si spravým tekvicovú omáčku a na večeru to isté ako obed.prvý deň je ťažký ale na druhý deň budete pyšné na seba že prvý najťažší krok máte za sebou.najťažšie je začať.potom to už ide.prajem veľa šťastia a vytrvalosti.
cawteee taq dnes tu mame prvy den= bielkovynovy:D co idete papat na obed?:D
ahojte tak sa k vam pridavam aj ja,este som tuto dietu nedrzala tak som zvedava ako mi to pojde. mam 65kg a 164cm, schudnut uz potrebujem ako sol lebo sa vobec necitim dobre. tak podme do toho:)
Ahojte, som rada, že diétu nebudem držať sama. Od zajtra som ju chcela začať držať aj ja.Mám 176/80, skúšala som ju držat už pred 2 rokmi, ale len jeden mesiac, lebo som ju nemohla dokončiť zo zdravotných dôvodov. Dúfam, že teraz ju podržím tých 90 dní. Za mesiac som pred 2 rokmi schudla 9 kíl, ale mala som aj prehrešky.
Ahojte.Aj ja sa trápim s kilami navyše.Ideálne pre mňa, by bolo zhodiť 20 kg.Mám 172/86.90 dňovku som ešte neskúšala tak ak nebudete mať nič proti pridám sa k Vám.Som zvedavá či to zvládnem,pretože moja vôľa je mojim druhým najväčším nepriateľom.Rada sa s vami počas tohoto obdobia budem deliť o svoje úspechy či neúspechy.Zatiaľ sa majte fajn a držme si palce.
tak to som rada Zdendik ze ti o uz doslo,
neviem preco to pred tym neprichadzalo.
Uz aby bol pondelok :)
takže musím dať dole už 22kg.môj krátkodobý ciel je 12kg do 23.4.-to budem mať narodeniny.hor sa do toho.ozvem sa ked ma zase deti pustia k počítaču.papa.držím nám palce.
ahojte.odkedy som sa neozvala,pribrala som dalšie kilo.len papám a papám.už nech je pondelok.ale už poobede nebudem jesť.takže ešte raz moje miery.164/72
dakujem velmi pekne už mi to prišlo ...... juchúú ..... :-))
zdendik18@azet.sk