90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

kiarusenka

ahojte, tak uz som aj zaregistrovana :) jasne mozme robit taku evidenciu :) inak ten bielkov.den ma narobil niaku saraplatu v crevach :( takze ma riadne prehnalo :))chichi, dufam, ze zajtra v praci ma to nechyti .. to by bolo :)

zuzulik67

Mia, ale nie je to len také jednoduché, chce to prísnu disciplínu a naozaj sa stravovať tak ako sa má. Ja si pamätám, že vtedy sme išli na nejaký ples a ja som sa sama na seba strašne hnevala, lebo som sa cítila ako obrovská velryba na suchu a bolo mi normálne so seba zle. To bol vtedy štartér ako hrom. Treba si stále pripomínať, že CHCEM schudnúť, lebo ma bolí chrbát, lebo sa chcem páčiť alebo sa chcem lepšie cítiť. To je jedno, ale treba vedieť PREČO, to zaberá najlepšie :))) A naozaj sa to dá, ja som dnes pri ovocnom dni piekla medový krémeš pre dcéru, práve som ho dorobila, ale nejedla som ho - jasné, že som olízla lyžicu, však to by ste mi ani neuverili :) ale viem, že ho jesť nebudem, lebo viem prečo. A to hlásenie váhy po dvoch týždňoch je super, aspoň si budeme závidieť (v dobrom samozrejme) a o to viac sa snažiť :)))

meduska

3. den milujem - mnaaam
aby som doplnila udaje-27 vek - 75 vaha - vyska 164
este som sa nevazila-chystam sa v sobotu rano . . .

mia

Zuzulik 67,
som si ista ze ked sa ti to podarilo raz urcite ti to pojde aj teraz. Je to super vediet ze sa da schudnut 17kg touto dietou. Ja chudnem v podstate cely zivot roznymi inymi dietami a vysledok je 92kg!!!!!! (mozno uz trochu menej). Pokladam tuto dietu za moju poslednu nadej,mam s nej dobry pocit lebo vidim ze ludia nou chudnu tak ma to velmi motivuje.

mia

caves,
ten ovocny den mi zatial ide celkom dobre. tiez si myslim ze je najlepsie obdobie na chudnutie zda sa take neutralne , dufam ze prezijem Velku noc.
je super ze nas pribuda snazim sa to registrovat. Zienky co sa pridali tento tyzden pripisem k 02/03/09.
neviem ci chcete aby som to zapisovala, alebo len v prispevku spomenieme kto je na tom ako? ale mozno je dobre mat taky celkovy prehlad - povdzme kazde 2 tyzne by som to potom obnovovala s novymi vahami ????

niqi

ahojte babulky a wy co tu pisete uz drzite tuto dietku ci este nieee,,ja sa snazim ale tento tyzden to mam taky rozohriewacii,napr,dneska owocie a wecer maly kusok pizze,wcera iez dobre ale vzdy daky maly prehresok tak chcem od buduceho tyzdna naplno ale zajtra si dam sardinky:)mnam