Caute,
Od pondelka zacinam a hladam niekoho kto by zacal so mnou.
Potrebujem schudnut 25 kg do 20.jula.09
Takze mam co robit
90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??
tak ja sa priznám, že som ju držala, presne pred dvomi rokmi, schudla som 17 kíl, a to som posledný mesiac nedržala na 100%, lebo sa mi to zdalo rýchlo, tak som už tak prísne nedelila t.j. na večeru iné ako na obed, zdalo sa mi to strašne jednoduché a preto som odvtedy pribrala 10 kíl naspäť. Lebo v duchu som si povedala noačo? len si daj, prejdeš na delenú a kilá zlezú zas preč. Lenže problém bol v tom, že už som sa nedokázala zas naštartovať, tak straaašne dúfam, že mi babenky moje zlaté pomôžete :) Teraz je najlepšie obdobie v roku na chudnutie, žiadne opekačky ani grilovačky
iveko...ja som ju drzala pred rokom v aprili asi tak mesiac a zhodila som tri ci styri kila ...a udrazala som si tu vahu ale asi len vdaka tom ze som cez leto bola vo svajciarsku a tam sme len zdravu stravu mali u domacich...a od septembra sa snazim nejako velmi neprezierat, ale pomaly mi to ide a zacala som aj cvicit...takze pred rokom 68 kg teraz 61 a ciel 57 az55...ale oplati sa urcite s touto dietou zacat...
zuzulik67...ďakujem už mam idem si ju prečítať.smiem sa spýtať robil ju už niekto pretým?a schudol?keď áno aj si tu váhu udržala alebo sme všetky začiatočníčky?
ahojte, tak ja meriam 177cm a vazim 68,5kg ... dnes mam 1den skoro za sebou a je to zatial ok.. myslim ze to nebude tazke len sa bojim, aby to naozaj fungovalo
ahojte.deti ešte nemám doma zo školy,tak som sem rýchlo skočila.mám dole 1,5kg.do 12.00 jem len ovocie a potom tá moja delená strava,ako som písala na začiatku.a vám to ako ide dole?držte sa.papa
aha! však už som ti ju poslala !!! ty si peter.ivetta, už som si všimla :) ešte neprišla?
iveko veľmi rada, ale musíš poslať adresu :)
zuzulik67..možem poprosiť o tu knihu ...ja ju ešte nemám.diky