90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

kiarusenka

no ja maso nepapam ja som jedla v bielk.den na obed 2vajicka a k tomu nizkotucny syr a malinko a na veceru uz iba syr tiez kusok ...

meduska

kiarusenka - nemala by si miesta ani bielkoviny medzi sebou - bud mäso-aj obed aj vecera - bud syr, alebo vajcia-asi nie spolu-baby vyjadrite sa . . .

meduska

ahojte - nevydrzala som - musela som sa najest-aspon jedno teple jedlo - ale slapem kazdy den hodinu na bicykli-uvidim-ked sa zajtra po 4 dnoch odvazim . . . vecer by som urcite vyzrala chladnicku-tak som sa radsej najedla teraz . . . .

meduska

tento ovocny den nevydrzim-som den pozadu-najhorsie je...ze dnes som doma-idem na nocnu a stale nuram - lieskovce papam a obilzla som lyzicku s nutely . . . do vecera daleko-brrr

iveko

ahojte.tak ako vydím každá chodíte do roboty alebo sa učíte,ja som doma na materskej tak skor sa viem pripoiť cez deň preto že moja staršia dcéra večer sedí pri počítači a nemám veľkú šancu sa sem dostať.Ale som rada še som sa k vám pridala je to super že si takto píšeme skusenosti.Ja som už raz schudla 13-kíl to som jedla len samú zeleninu a cereálne rožky,jogurty 3xdo tyždna ajrobik a dvakrát posilovna takže zo života som toho veľa nemala.Ale cítila som sa veľmi dobre.Manžela mám v nemecku a keď príde tak ho chcem prekvapiť,dúfam že sa mi to aj podarí.Tiež si myslím že je dobrý nápad písať každé dva týždne kto koľko schudol.ja si tento týždeň študujem recepty takže sa pridám v pondelok tak neskor....:->

kiarusenka

ja neviem preco, ale ja odolavam... ja si spomeniem na moje stehna a uz mi ani nechuti jest ... vcera potom bielkov.dni co mi narobilo saraplatu v crevach som sa rano zobudila ze chcem strasne sladke a mama supla na stol perniky cokoladove plnene ... mh, fajn ... ale nedala som si, zahnala som to ovocim aj ked nie 2 kuskami ale dala som si radsej ovocie .. na obed budem mat zemiaky so zeleninou moze byt ? kedze ja som skoro uz veganka (nejem maso, ryzu,zemiaky, tak teraz musim papat aj to iba po troske ... ja zijem na ovoci a zelenine ... takze na moj ovocny den sa velmi tesim ! tesim sa aj ze ste take zlatucke ! drzim palce :)

anavi

Ahojte baby...ja mam teraz tiez len taku pripravu na dietku...kym priatel neodide lebo s nim sa neda...vcera ze ovocny den..ja som ho v pohode vydrzala ale som prisla domov a objednali sme si pizzu...o boze sa strasne hanbim...takze moj vysledok ked ssi budeme pisat vahy bude skaredy ale dalsi verim ze bude super...teda lepsi, lebo viem ze to s tou dietou ide len treba chciet a vediet odolat tak sa uz tesim...len dufam ze nebudem v depkach ked mi na dva mesiace odide a ja ostanem sama...pa a pekny den vam prajem