Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

niqi

a neda sa to trosku obmezdiit??a fajciis ked njekto pri tebe ze ta to viac bere ako ked si sama ???ja ked som prestala hcodit von s lludmi co fajcili tak aj ja som prestala,ale je to tazke lebo wsade mas aj takych aj takych ludii

zuzulik67

Niqi, krabičku, už hodne dlho a to som rada, keď nenačnem večer ešte jednu. Ale dnes som vyfajčila ráno ku káve dve cigarety, čo som mala posledné. Keby sa to dalo iba tak, že ráno dve poobede dve, to by som brala, ale ja musím buď všetko alebo nič, ja sa poznám to je to isté ako s jedením :( Meduška, myslím, že banány môžeš každý deň, ale len ráno

meduska

ahojte - dnes rano pomelo - na obed ryza so sampionmi a zeleninou dusenou a vecer? dnes chcem oslavit MDZ-zhresil marlenkou asi - ved vecer sa vyvalim hodinu na bicykel . . . .baby-povedzte mi-banany sa mozu kauzdy den?

niqi

zuzulik:zacnii sporotvat ja som zacala behawat a hned som prestala fajcit aby som vladala a dako mi to prestalo chutiit a mozem sa spytaj priblizne kolko za den vyfajciis?

zuzulik67

ahojte! čo máte dnes na jedenie? Ja bezvaječné cestoviny s hríbami, mňam, už teraz sa teším. A na večeru si asi urobím krupicovú kašu, však dnes môžeme:) Ešte niečo...asi v tom záchvate ako to dobre ide, sa snažím prestať s fajčením, asi je to naraz veľa, ale aj keby som menej schudla, stálo by to zato. Poraďte, ako ?

macaa

ahojte.ja som dnes porušila všetko čo sa dalo.muž mal včera narodeniny,gratulanti prišli dnes a ja som papala a papala.raňajky-chlebíčky+torta,obed,olovrant zase chlebíčky a torta,sladké malinovky...no horor.ale nevadí zajtra plánujem zase doobeda jeden banán,obed a večera-ryža.

meduska

ako je to s bananmi? kedy sa smu? ja som mala biekovinovy dnes-robila som kuracie so zeleninou a s chlebom a salatom - a aj vyvar

iveko

ahojte:ja si dám dnes tofu s ryžou tak uvidím aké to bude ,dobru chuť,len ten pretlak mi dajak ktomu nepasuje.Ja nemám doma váhu takže neviem kedy sa k nej dostanem stále sa vážim u naších,ale dúfam že keď sa tam dostanem tak budem milo prekvapená..HE-HE pa

zuzulik67

ahojte baby, nechápem to, už sú dve kilá preč! A pritom som sa bála dnes postaviť na váhu, lebo včera som zjedla dve obrovské kuracie stehná aj s tou ich hnusnou mastnou kožou, mala som také výčitky svedomia, ale aj tak idú tie kilá dole :))) Raz to povedal ten herec Novotný, že pri delenej môže zjesť aj celé kura, tak som dala na jeho rady. Ako sa držíte? Mne sa teraz varia zemiačky, už sa teším, idem vybrať zeleninu z mrazáku, dobrú chuť k obedu prajem :)))