90 dnovka od 2.03 prida sa niekto??

niqi

binka:podla mna je to super ja ked tyzden vydrzim budem rada potom dalsi tyzden a tak pekne ja uz cem co najskor vidiet vysledky aby ma to motivovalo,a kolko si najdlhsie vydrzala??ja asi mesiac a schudla som 5 kg ale dost som porusowala ale bola som stastna teraz by som chcela to iste,,s tou maturou ti werim ja sa mam teraz skuskowe a musim sa wela ucit no ja mam 55,lenze som mala a chcem schudnut kvoli veciam lebo su mi vsetky male a nemam nic nosit

binka

niqi- tak ale my s tym uz musime nieco robit, ved kde takto zajdeme?ako vidim mame ten isty problem,tak si podme skusit, ze kto dlhsie vydrzi, mzono nas to bude aspon trosku motivovat. inak kolko maas kg?ja mam tak okolo 63,mozno teraz aj 65,bojim sa postavit na vahu:(.ked ja teraz este aj maturujem tak neviem co skor, neda sa stihnut aj cvicit,aj sa ucit, aj spat aj oddychnut aj vsetko:(

riciajcici - vitaj, ja som najrpvb zacala skor ale cele som to dokaslala,tak mozem ist zajtra odznova. len dufam ze tentokrat uz aj nieco schudnem a hlavne vydrzim..

riciajcici

ahojte baby sice som nezacala s vami zacnem az zajtra ale nejdem tu zakladat novu temu uz je ich tu aj tak neurekom a aj tak o tom istom... :-)

rano sa teda meriam a vazim zapisem si a dufam ze uz to budem mat len v zosite nie na tele :D

tak teda do uvodu...nieco o mne :D

168cm a vaha tusim sa hybe kolo 78kg moj ciel je tych 10kg na tych 68 :-) no samozrejme nenahnevam sa ked toho bude aj viacej...tak k tomu cielu mi chyba uz len pevna vola a dufam ze ma rano zobudi ona a nie chut na pizzu a podobne :D

tak a mam 25 rokov ...idem si precitat vase prispevky aby som vedela co uz mate za sebou a ci uz su aj nejake vysledky... ako vam to ide... dufam ze dobre :D ja som uz volakedy drzala tuto dietu schudla som s nou krasnych 17kg no tych 7 sa vratilo spat za tu dobu ved uz je tomu tusim 2 roky... ach jaj mat tak tu pevnu volu aj teraz :)

tak hor sa do toho dnes uz nejem snad nic bafnem si po prstoch :D snad nie po rybych haha :D no jo tesim sa s vami na dni plne driny :D

kiarusenka

ahoj meduska .. mna vzdy po bielk.dni prehana co znamena ze aj dnes :((ja mam 5 den za sebou a skoro 2 kg dole

meduska

ahojte - aj vas tak prehaňa? ja mam nejake brušne pochody-ale asi zo slatu-z cinskej kapusty - strasne nieco. Kedze som vcera zhresila-dnes na veceru zakusok nebude - to co na obed aj na veceru - v stredu sa chcem odvazit-zatial mi ukazalo kilo dolu-tak uvidim-baby-drzte sa-pokusenie je strasne-ale ja si vtedy vytiahnem foto -moje a nalistujem si v katalogu tricko-ktore si za 5 stratych kg kupim-skuste to tak

niqi

ahojtee tak dneska prvy den skoly po prazdninach,ked je skola ide to lahsie.Ale dneska som sa wazila stale to iste cislo,ale som rada ze nie viac prtoze som jedla ako prasa prazndiny oslavy chaty...:(no ale od dneska zaciinam aj s riadnym sporotom leboo je mi uz zle zo seba beh a svihadlo kazde po 15min plsu bruusaky a ten w utorok bude prvy den:)no som zwedawa co to spravi po 2 tyzdnoch mnna strasne motivuju aj malicke vysvedkyy kebyze 2-3 kg som statstna lenze ja bud 1 kg alebo wobec tak a inac 1 kg som mi podari aj za 4 dni schudnut:)no a este osm zabudla ze do skoly a zo idem chodit peso takze to je cca 1h 30min

niqi

binka:sme na tom dpoodbne ja uz druhy den co jem o pol noci,,je to normmalne?ja uz nechcem mat este viac ako teraz hanbim sa za seba

binka

ahotje,dlhsie som sa neozvala lebo som bola prec na jednej chate a ani nechcite vediet ako to dopadlo:(.mozem zacat zajtra uplne odznova:(tak straaasne sa za seba hanbiim..najhorsie je ze to vzdy takto dopadne a tak miesto chdunutia len priberam a priberam:(((

zuzulik67

to máš jedno, fajčím vždy, sama aj s ľuďmi, doma aj v robote, ale dnes som mala asi 6 cigariet, to je úspech, aj tak som si krabičku kúpila, neodolala som :( Skúsim s tým nejako bojovať, je to horšie ako jedlo. Ahoj