90 dňová diéta-začíname od 2.1.

Príspevok v téme: 90 dňová diéta-začíname od 2.1.
cooldjka

Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)

lily 123

caute baby!ja tiz chcem tuto dietu vyskusat.velmi rada sa k vam pridam.chcem sa vas este opytat budem mat po ukonceni 90dnovej diety ploche brusko?diks za odpoved

babuliatko

:((( ja som neschudla nic :((((ale :) asi mam blbu vahu :DDDDD ale nestresujem kedze to bol len 4 dni nemoze to ist tak rychlo nie a merat sa pre istotu nemeram,lebo aj tak citim ze to moje "tehotenske"brucho mam stale :DDDDD

babuliatko

:((( ja som neschudla nic :((((ale :) asi mam blbu vahu :DDDDD ale nestresujem kedze to bol len 4 dni nemoze to ist tak rychlo nie a merat sa pre istotu nemeram,lebo aj tak citim ze to moje "tehotenske"brucho mam stale :DDDDD

lienulka

cooldjka:
Maj sa krasne na intraku, mas teraz skusky alebo uz zacinas semester? v ktorom si rocniku?
Nezabudaj na nas, si tu nieco ako vodca...:o) Taky podporovatel nas vsetkych.

Ja uz varim obed, nemozem sa dockat masicka. Vcera som si bola tiez troska zabehat, je to super pocit.
Tiez sa mi zda, ze zo mna ubuda. citim sa troska lahsia ako cez sviatky. Dufam,ze to bude tak pokracovat. Vazit sa este nechcem. Az neskor,chcem aby to bolo vacsie prekvapenie.

majka_

mna to, ze som schudla 2 kg ma potesilo, ale tie cm ma trosku sklamali. jedine som z bokov schudla 1 cm necely, ale napr. na brusku akoby som mala kus viac - neviem, ci som zle merala ci co, a na zadku a tak ani cm mi neubudli, ale ked si zapnem nohavice, tak citim, ze su mi volnejsie. tak asi sa neviem merat :o(... ale podstatne su mi tie veci.

odhodlavam sa

ahojte kocky,

pisete tu ze ste schudli aj 2 kg a tak...mne na vahe ani tak nezalezi...mohli by ste mi prosim skor napisat vas ubytok v cm?dakujem velmi pekne...odhodlavam sa aj ja k vam pridat...takmi potrebujem motivaciu =)krasny dnik

cooldjka

Bre ranko,babenky, dneska odchadzam do nitry na dva tyzdne,takze este pred odchodom som si urobila prve vysledky a tu je to:
schudla som 1,5 kg, po premerani mam z pasu dole 2cm, z bokov aj zo stehien po 1 cm. takto sa mi to zacina pacit :)
Na intraku nebudem mat pristup ani k vahe, ani k netu,az neviem,co je horsie :o) ale ak pojdem do skoly,tak sa ozvem.

maciatko:
Ta stranka je super :) aj e-kalkulacka je vyborna.

Inak vcerajsi den som zvladla uplne v pohode, cely den som bola ozaj ze najdena.este aj dnes do rana som bola syta. :) Takze ziadna tyrania ;)

Drzim vam prsty. Ked budem moct,ozvem sa...

mary11

jaj baby,dneska je swiatok,a obchody zavrete a my sme doma nic nemali len cokoladky tak som si jedneho mikulasika dala na ranajky potom si dam normalne obed:sardinky so salatom,mrzi ma to wlemi,rano som bola aj behat 15min viac sa neda,lebo velka zima,ale este dom planujem aspon 10min na svihadle