Ahojte, takže stretli sme sa tu baby,ktorých hlavným cieľom je začať držať 90 dňovú diétu od 2.1.2009. Cieľom tohto fóra je vytvoriť priestor, kde si budeme vymieňať vzájomné úspechy, rady, tipy, kto čo jedol, aký nový recept má, ako sa nám darí, vzájomne sa podporovať. Pre začiatok poprosím, aby ste sem pridali váš vek,výšku,váhu a obvod pása, bokov,stehien a nadlaktia. myslím, že naše úspechy by sme mali aktualizovať raz do týždňa, kedy sa každá z nás premeria a odváži a pridáme sem výsledky, aby sme videli ako navzájom postupujeme. Nesmierne sa teším :) Šunky dole po Vianociach!! :o) Kto by mal záujem o knižnú podobu 90dňovky vo worde, napíšte mi mailovú adresu do materskej diskusie "90 dňová rozlišovacia diéta". Teším sa na spoluprácu :)
90 dňová diéta-začíname od 2.1.
wcerajsi dnik w pohodeee:),newjem niej to az take strasne,ked si date aj susene ovocie lebo normalneho mam po krk som si dala na obed suseny ananas,inac citite,ze z vas troska ubuda?:Dja na brusku,uz hoo mam mensiee
Ahojte babenky, na tomto odkaze nájdete knihu 90.dňová dieta rapidshare.com
lubica73:
Lubka nechcem ťa nejak odradzovať od tejto diety, ale neviem, či je to dobrý nápad, keď ešte kojíš. Ja som moju malú kojila 1,5 roka a musela som trpieť svoju váhu. Konzultovala som to s mojim gynekológom a ten povedal, že keď nechcem prísť o mlieko nemám nijako drasticky cvičiť a vôbec žiadna dieta neprichádza do úvahy. Ak ale chceš s tým prestať tak je to dobrá príležitosť, lebo pri cvičení a diete mlieko zhorkne a dieťatko ho nebude chcieť.
Veronika:
máš úplnú pravdu, že základom každého chudnutia je pohyb. a keď k tomu pridáš dobré stravovanie tak to ide rýchlejšie.
Ada293:
Ja som túto dietu držala tiež od 01.04.2007. Držala som ju síce len necelé dva mesiace, ale schudla som 7 kg a doteraz som ich nenabrala späť. A to som normálne jedla. Toto naozaj nie je drastická dieta. Vieš aká je drastická dieta?Napríklad tukožrútska polievka, ktorá ti už druhý deň tečie aj ušami, alebo mlieková, ktorú som radšej ani neskúšala keď som videla jedálniček na každý deň. Prvý deň len samé mlieko, druhý deň už aj jogurt, na večeru plátky šunky alebo čo. Po takýchto dietach, keď sa človek začne stravovať normálne ani sa nečudujem, že prichádza jo-jo efekt.
Inak už sa teším na zajtra. Čo budete papkať? ja som si prichyslala kuracie prsia, ktoré si udusím s kari korením a ktomu si dám svoju oblúbenú cviklu.
Dúfam, že ste dnešný deň prežili tiež v pohodičke ako ja.
Dobrú nocku. :o)
ozaj baby este som chcela odporucit jednu stranku www.florastranky.sk , da sa tam vpisovat, co ste vsetko zjedli a co odpracovali a ono to ukaze taky pekny graf, ze ci ste zjedli viac ako ste spalili..len nedavno som ju objavila, tak ju este moc nepoznam, ale zatial sa mi to pozdava:)
No mne sa az taka drasticka nezda..od rana viem celkom vydrzat a ked sa naobed najem podla tych porcii, co su v knihe, v pohode vydrzim cely den az do vecera..podla mna jej cielom je nas naucit jest viac ovocia a zeleniny a spravne kombinovat veci, aby si telo zvyklo na to dobre a potom to pytalo, aj ked prestaneme s dietou:)..inak ja som si na veceru dala banan s orechami ale som to dala zohriat v rure a bolo dobre:)
pane boze, ada, drasticka??!!
to si asi myslis s nejakou inou 90dnovkou, pretoze tu sa mozes najest dosytosti, iba musis potraviny delit. myslim si, ze sa to ta uplne v pohode zvladnut, netreba tu ani taku silnu volu ako pri dietach kde jes niekolko dni stale to iste, alebo aj nic.
zakladom redukcie vahy je v prvom rade pohyb.. a to pri kazdej diete, nielen pri tejto. ak sa clovek nehybe, tak mu je vsetko prd platne.
to je moj nazor
Caute baby!Drzim vam palce, aby ste co najdlhsie vydrzali a nedajte sa odradit,tato dieta je ozaj ucinna!!!!Za tym si stojim.Schudla som 12kg a zlepsil sa mi aj zdravotny stav. Mimochodom, dietu som skoncila 30.10. 2007 a nic navyse som nepribrala a to uz jem normalne. Tak sa drzte a hlavne vydrzte!!!!!
ahojte myslim si že tato vaša dieta je pekna hluposť už som vyskušala všeličo možne nakoniec som zitila,že je to všetko len hladovka už 5 rokov sa snažím bojovať s nadváhou a stých akože diet mam vredy na žaludku,ak vam možem poradiť jedzte pravidelne menšie davky a pojde to aj bez hladovania.Bohužial som skušala tuto drasticku 90 dňovu dietu a keď som prestala držať pribrala som naspéť,tie ktoré maju naozaj nadváhu určite vedia o čom hovorím ahojte
Poslala som ti to, co dobra dusa poslala mne, snad ti to pomoze v stravovani.